”How to promote the capital of Romania”, conferinta dedicata promovarii Bucurestiului

Experience Bucharest, cel mai mare proiect de promovare turistica a Bucurestiului, anunta organizarea conferintei ”How to promote the capital of Romania”, un eveniment dedicat celor mai bune practici de marketing online international in turism, la care vor participa peste 100 de  invitati speciali, bloggeri, vloggeri, instagrameri, jurnalisti de travel, persoane publice pasionate de calatorii, a caror activitate este urmarita de un numar de peste 10 milioane de persoane din intreaga lume.

Conferinta va avea loc vineri, 12 mai 2017, intre orele 10.00-15.00, la Hotel Radisson Blu din Bucuresti (Calea Victoriei, nr. 63-81), iar inregistrarea participantilor se poate face accesand aici, in limita a 250 de inscrieri.

Conferinta se adreseaza creatorilor de continut de travel, jurnalistilor de travel, specialistilor in social media si a celor din agentii de branding si creatie, profesionistilor din turism si persoanelor pasionate de calatorii. Participantii la conferinta vor afla exemple de continut si promovare prin intermediul platformelor de social media.

”Ne bucuram ca vom deschide proiectul Experience Bucharest cu aceasta conferinta pentru specialisti, la care avem confirmati 16 invitati speciali internationali. Doar acestia comunica catre o audienta online de peste 5 milioane de persoane. Prin aceasta provocare vom aducem Bucurestiul pe harta destinatiilor turistice preferate din Europa de Est” spune Tudor Maxim, fondatorul Experience Bucharest.

Speakeri conferinta:

  • Kash Bhattacharya din Madeira, Portugalia – Bloggerul anului 2016 – National Geographic Traveller Reader Awards
  • Razvan Pirjol din Bucuresti, Romania–Presedinte Bucharest Tourism Board si Presedinte Skal International Romania
  • Siya Zarrabi din Toronto, Canada – Travel Vlogger, YouTuber, Videographer si Speaker Motivational
  • Kristen Sarah din Toronto, Canada – YouTuber, Travel & Lifestyle Blogger
  • Dave and Debbie din Toronto, Canada – castigatorii premiului cel mai bun blog de turism in 2015 si 2014 din partea Society of American Travel Writers
  • Alyssa Ramos din Los Angeles, USA – Travel Blogger si Social Media Influencer
  • Kat Von B din Los Angeles, USA – Blogger specializat pe Luxury Travel si Tehnologie
  • Anouska din Irlanda- Blogger si Vlogger de Travel, Lifestyle si Personal Style
  • Michael Schulz din Berlin, Germania – top Instagrammer din Germania

Jurnalistii, bloggerii si studentii la facultati de turism vor avea intrare gratuita.

Horeca Insight este partener media al evenimentului.

 

Experience Bucharest este primul proiect voluntar al comunitatii Travel Massive Romania, o organizatie non-profit internationala, proiect in care sunt implicati peste 100 de voluntari. Prin acest proiect, Bucurestiul este promovat la nivel mondial prin intermediul unui numar de 100 persoane influente in mediul online din domeniul calatoriilor si turismului individual. Misiunea proiectului este aceea de a promova Capitala Romaniei ca destinatia preferata din Europa de Est a turistilor si calatorilor independenti.

Organizatorii Experience Bucharest au pregatit pentru cei 100 invitati o conferinta despre cele mai bune practici de marketing in turism pentru promovarea Bucurestiului, peste 40 de tururi si experiente de turism alternativ, petreceri de socializare si multe alte experiente unice. Toate acestea vor fi posibile cu implicarea zecilor de parteneri care vor oferi cazare prin intermediul Federatiei Industriei Hoteliere din Romania, vor pune la dispozitie locatii pentru evenimente, vor asigura mesele si transportul invitatilor. Timp de patru  zile, fiecare participant isi va putea alege programul, optand pentru participarea la activitatile propuse de organizatorii evenimentului.

Proiectul se va desfasura in perioada 12-16 Mai 2017 in Bucuresti.

Cmentariile sunt închise