Lideri mondiali din industria agrementului, la conferinta Aquatica Experience din Sibiu

Viitorul agrementului in Romania va fi in centrul atentiei, din nou, la conferinta Aquatica Experience, ce are loc pe data de 19 aprilie 2018, la hotel Ramada din Sibiu.

Povesti de succes si secrete din domeniu vor impartasi atat expertii internationali invitati la eveniment: Sohret Pakis, marketing manager la Polin Waterparks si Michael Collins, senior partner la LDP, cat si reprezentanti de seama ai Romaniei din sectorul agrementului: Daniela Mariscu, fondator Aquatica Experience si Alexandru Palcau, fondatorul biroului de proiectare Novelty AE.

„Distractia lor inseamna afacerea ta, in una dintre cele mai inovatoare si oportune piete din Romania: dezvoltarea de aqua park-uri si parcuri de distractii. La conferinta vor fi prezenti lideri mondiali din industria agrementului, iar participantii vor avea ocazia sa afle detalii despre povestile de succes din piata romaneasc, cu provocari si reusite, direct de la investitori. Vom afla cum se pot dezvolta noi idei despre oportunitati de business intr-un segment cu profituri rapide si potential pe termen lung. Credeam ca aceasta piata are un potential urias, si exista proiecte ce vor pune Romania pe harta europeana a turismului de agrement”, a declarat Daniela Mariscu, fondator Aquatica Experience.

Agenda evenimentului:

  • Prezentare noutati din lumea aqua park-urilor powered by Polin Waterparks
  • Povesti de succes direct de la investitori
  • Secrete ale succesului investitiilor in agrement la nivel mondial

Evenimentul va avea loc pe data de 19 aprilie 2018, Hotel Ramada, Sibiu, sala Hera.

Cmentariile sunt închise