In aceasta seara va avea loc Gala Horeca Awards 2018

Pentru al 11-lea an la rand, meritele profesionistilor ce activeaza in ospitalitate vor fi recunoscute si premiate in cadrul celui mai asteptat eveniment al anului: Gala Horeca Awards.

Fondate in 2008, Horeca Awards si-au castigat o notorietate solida in mediul economic pe care il reprezinta. Distinctiile acordate se bazeaza pe votul furnizorilor si profesionistilor activi in Horeca, dar si pe opinia clientilor despre serviciile pe care le primesc atunci cand ies in oras, cand comanda mancare pentru acasa sau cand apeleaza la o firma de catering.

Gala Horeca Awards premiaza, pe langa cele mai bune locatii din Horeca, clasificate in cele 14 categorii deja cunoscute, si profesionistii care isi fac meseria cu daruire si pasiune, contribuind astfel la dezvoltarea pietei romanesti. De asemenea, vor mai fi acordate 3 premii care se bazeaza exclusiv pe voturile venite din partea publicului, 1 premiu special din partea Horeca Insight si 4 premii din partea partenerilor evenimentului.

Anul acesta in panelul de votanti au fost incluse peste 12.000 de persoane care au primit coduri unice de vot, ceea ce face ca rezultatele acestei editii sa reprezinte o imagine clara si cuprinzatoare a pietei Horeca la nivelul anului 2018.

La evenimentul care va avea loc La Fratelli Studios incepand cu ora 19.00 sunt asteptati peste 300 dintre cei mai importanti lideri ai industriei Horeca, reprezentanti ai tuturor segmentelor de business si profesiilor din acest sector.

Gala Horeca Awards este organizat de publicatia Horeca Insight.

Cmentariile sunt închise