Hotelul Sheraton Bucharest va stinge luminile pentru Ora Pământului

 

Sheraton Bucharest Hotel va stinge luminile pentru o ora în data de 30 Martie, pentru a susține acțiunea globală Earth Hour 2019. Hotelul se va alătura milioanelor de oameni din întreaga lume în momentul opririi luminilor la orele 20:30 ora locală, pentru a transmite un mesaj puternic întru conștientizarea importanței pe care o are combaterea modificărilor climatice.

World Wide Fund for Nature (WWF) a creat un eveniment anual, ce se sărbătorește în ultima sâmbătă a lunii martie, foarte aproape de echinocțiu, si care presupune stingerea luminii în intervalul 20.30 – 21.30, peste tot în lume. Miscarea Earth Hour a fost lansată în urmă cu 12 ani pentru a evidenția amenințarea schimbărilor climatice, la nivel global.

Sheraton Bucharest Hotel susține această acțiune an de an, oprind iluminarea atât în interiorul hotelului, cât și în exterior. Pe durata acțiunii, se vor folosi lumanari electrice în locurile publice, atât restaurante cât și baruri, iar oaspeții vor fi anunțați despre desfășurarea Earth Hour prin mediile de comunicare interne, pe ecranele din lifturi, televizoarele din camere și prin voicemail în camere.

“În fiecare an celebrăm acest moment și ne reamintim de importanța acestui eveniment în evidențierea amenințării schimbarilor climatice” declarat Denise Nagubi, Vice Președinte al departamentului de Sustenabilitate și Diversitate a Furnizorilor. “Avem responsabilitatea și oportunitatea de a transmite mai departe acest mesaj milioanelor de oaspeți și asociați prin aducerea Earth Hour în atenția lor, continuând să ne concentrăm eforturile în lupta cu modificarile climatice, zi de zi, prin platforma noastră de sustenabilitate și impact social, Serve 360”.

Sheraton Bucharest Hotel face parte din cel mai mare grup hotelier la nivel mondial, Marriott International, cu peste 6700 de hoteluri, în 130 de tari.

Cmentariile sunt închise