Hotel Forum face bilanțul unui sezon de succes în ospitalitate

Horeca Insight revine cu concluziile unui sezonului estival 2023 din perspectiva hotelierilor, prin evenimentul reprezentativ HOTEL FORUM care va avea loc la Hotel Caro Bucharest pe 4 octombrie 2023.

Conferința va  reuni reprezentanți ai marilor lanțuri hoteliere, ai hotelurilor independente, precum și opeatori din industriile conexe acestui segment HORECA. Tematica evenimentului se va orienta către puncte importante privind perspectivele de dezvoltare a pieței hoteliere, focus pe cele mai populare destinații de leisure si business, dar și pe schimbările survenite în cadrul fiscal și legislativ din domeniu. Conferința Hotel Forum este o ocazie unică de a supune analizei cererea de călătorii din acest an, diferențiatorii majori între călătoriile de agrement și cele de afaceri, impactul flexibilității muncii de la distanță și provocările generate de forța de muncă. Tendințele europene evidențiază un accent sporit pe spațiile multifuncționale care promovează bunăstarea oaspeților și eforturile de sustenabilitate, rămâne de văzut dacă și țara noastră se supune acelorași tendințe.

Conferința este organizată în trei paneluri distincte, fiecare abordând o sferă specifică de interes pentru industria ospitalității.

În PANELUL I, cu tema „OSPITALITATEA ÎN PAS CU VREMEA ȘI VREMURILE„, vor fi discutate subiecte precum: strategiile de promovare a României în străinătate, gestionarea Organizațiilor de Management a Destinației (OMD), reforme în turism, impactul inteligenței artificiale în managementul relației cu clienții, dar și aspecte din sustenabilitate și energia regenerabilă.

PANELUL II, intitulat „PROVOCĂRI ȘI SOLUȚII„, se va concentra pe subiecte legate de contribuția ospitalității la PIB și cum poate fi stimulată creșterea acesteia. De asemenea, se vor aborda modificările Codului Fiscal care au un impact direct asupra hotelierilor, modalități de ușurare a poverii fiscale pe salariile din Horeca și soluții pentru motivarea și educarea forței de muncă. Totodată, se va explora zona gri a ospitalității, care va include discuții despre bacșiș, stimulente și contracte part-time.

În PANELUL III, sub titlul „POTENȚIAL TURISTIC 2024„, se vor analiza tendințe precum hiper-personalizarea, experiențele de nișă și turismul responsabil. Vom dezbate alături de profesioniștii invitați potențialul turistic al țării noastre și se vor compara preferințele românilor cu cele ale străinilor, dar și motivele pentru care investițiile în hoteluri sunt atractive pentru antreprenori. Un alt aspect important va fi impactul costurilor energetice asupra stațiunilor balneo-climaterice.

Pentru operatorii HORECA accesul la eveniment este GRATUIT, în limita locurilor disponibile prin completarea formularului disponibil aici sau printr-un mesaj la office@horecainsight.ro până pe 2 octombrie 2023.

Accesul la conferința „Hotel Forum” pentru furnizori este posibilă prin achiziția unui bilet – DESCARCĂ FORMULARUL DE PARTICIPARE PENTRU FURNIZORI.

Conferinta „HOTEL FORUM” se va desfășura în 4 octombrie 2023, la Hotel Carol, Bucuresti.

Cmentariile sunt închise