Horeca Next Level deschide sezonul estival printr-o conferință dedicată Ospitalității pe litoral

Horeca Insight în calitate de platformă de comunicare B2B dedicată industriei Ospitalității și organizator de evenimente, anunță primul eveniment din acest an care se va desfășura în afara capitalei. Conferințele tematice din seria Horeca Next Level pun accent pe acele preocupări curente ale operatorilor și managerilor din industrie, fiind totodată o ocazie pentru aceștia să intre în dialog cu reprezentanții autorităților.  

Conferința Horeca Next Level Constanta va avea loc pe 10 mai 2023, la Ana Hotels Europa Eforie Nord și se va axa pe teme care privesc următorul sezon estival și unor preocupări din sfera turismului național aplicabile local.

Evenimentul va urma structura unei conferințe distribuită în paneluri tematice și spațiu expozițional, cu un prim panel dedicat Impactului schimbărilor legislative pentru operatorii de pe litoral. Se vor urmări subiecte legate de: implicațiile modificării TVA pentru Horeca, implementarea valorilor nutriționale în meniu, efecte implementare măsură privind bacșișul, deficit de personal sezonier.

Panelul 2 va pune accent pe Implicarea la nivel regional și local, respectiv: OMD-urile regionale, stadiul actual al gestiunii plajelor și care ar fi abordarea ideală pentru un management eficient, obstacole și provocări cu care se confruntă operatorii la început de sezon, tichete de vacanță 2023 ca modalitate de a atrage turiști români, și nu în ultimul rând Health & Well-being la Marea Neagră.

Cel de-al treilea panel este intitulat Premium & Affordable la Marea Neagră și așa cum îi spune numele va analiza oferte pentru toate categoriile de turiști, oportunități noi de business pe litoral, care sunt secretele operatorilor cu tradiție, ce transformări au survenit în stațiunile emblematice și cum ne putem bucura de litoral pe tot parcursul anului.

Ultimul panel este dedicat distracțiilor de pe litoral, dar și modalităților de relaxare: de la street food și împinge tava la fine-dining, cluburi și live entertainment, nostalgic pentru români și inedit pentru turiști străini – de ce ar alege litoralul românesc, și tehnologia la care nu renunțăm în concediu.

Speakeri confirmati:

 

Accesul furnizorilor la conferința HORECA NEXT LEVEL se face pe bază de bilet si achitarea taxei de participare. DESCARCĂ FORMULARUL DE PARTICIPARE PENTRU FURNIZORI.

Participarea reprezentanților locațiilor Horeca la conferința din 10 mai 2023 este GRATUITA în limita locurilor disponibile. Înregistrați-vă folosind formularul de aici.

Vă invităm și la evenimentele viitoare din categoria HORECA NEXT LEVEL din București: Drinks & Coffee Trends – 23 mai 2023 și Pastry & Dessert Trends – 20 iunie 2023.

 

Cmentariile sunt închise