Evenimentul Horeca Next Level – Beverage Trends va avea loc săptămâna viitoare

 

Au mai rămas doar șase zile până la singurul eveniment dedicat exclusiv pieței de băuturi alcoolice și nealcoolice din industria ospitalității, Horeca Next Level – Beverage Trends.

Organizat pe data de 21 martie, la Hotelul Intercontinental, Sala Ronda, evenimentul va reuni manageri din restaurante și hoteluri, baruri și cafenele, specialiști și consultanti, care vor vorbi despre tendințele și evoluția pieței, despre cerere și ofertă, despre așteptările lor de la furnizori, dar și despre preferințele consumatorilor.

Din discuțiile pe care le vom purta cu speakerii invitați vom încerca să aflăm cum a evoluat acest segment de business, atât per ansamblul pieței, cât și individual, în funcție de specificul locațiilor, care sunt principalele direcții abordate în alcătuirea meniurilor de băuturi, cum putem atrage și fideliza consumatorii, care sunt noile formate de locații care se impun în piață și care sunt direcțiile de dezvoltare pe acest segment.

În paralel, va avea loc o expoziție de băuturi (spirtoase, bere, vin, cafea, premixuri și topping-uri pentru cocktail-uri), prezentate de producători, importatori și distribuitori importanți din piață.

La eveniment sunt așteptați să participe:

  • Antreprenori, manageri de restaurante, baruri, wine bar-uri, cafenele, consultanți în domeniul food & beverages;
  • Reprezentanți ai unor importante lanțuri hoteliere;
  • Reprezentanți  ai celor mai importanți furnizori de băuturi, ingrediente, echipamente și servicii pentru acest segment.

Mai multe detalii despre program, tematici și modalitătile de participare găsiți AICI.

Conferința Horeca Next Level – Beverage Trends se află în acest an la a patra ediție. În seria de conferințe Horeca Next Level 2019 vor mai fi organizate evenimentele Dessert & Pastry Trends, Food Trends.

Cmentariile sunt închise