Cum poti oferi clientilor tai cafele unicat

Ripple Maker, imprimanta 3D care poate printa pe spuma de lapte a bauturilor calde sau reci pe baza de cafea, dar si pe bere, este un instrument util pentru diferentierea cafenelelor fata de concurenta, dar si pentru activarile de marketing proprii sau ale partenerilor.

Folosind o tehnologie de imprimare brevetata, aparatul poate transmite clientilor mesaje text sau imagini printate pe suprafata unui cappuccino sau unui latte. In acest fel se pot promova diversele oferte, promotiile „happy hour” sau se pot printa logourile brandurilor partenere. Prin intermediul aplicatiei de mobil Coffee Ripples, clientii locatiei pot sa isi aleaga personal imaginea care va fi printata sau pot sa transmita aparatului spre printare chiar un selfie, bautura purtand in acest caz numele „Selfiecino”.

Pretul de lista pentru cumpararea aparatului este de 2.500 euro, la care se adauga un abonament anual de 1.300 euro care include: consumabile (cartuse) pentru 6.000 printuri, service, suport, promovarea locatiei prin aplicatia de mobil Coffee Ripples, prin intermediul careia clientii isi pot transmite catre aparat modele grafice personalizate.

Ripple Maker trebuie amplasat intr-un loc fix si poate fi operat cu usurinta de catre un singur angajat al locatiei (barman, barista, etc.).

Din motive care tin de mentenanta, service, suport, dar si model de business, aparatele Ripple Maker sunt vandute doar catre locatiile din segmentul premium si mediu+ de tip cafenea, restaurant, bistro, bar, hotel etc. Echipamentul este folosit deja de mai multe locatii din Bucuresti si din tara, printre care Hotelul Intercontinental, Hilton Garden Inn Down Town Bucuresti, Fratellini, Biutiful by the Lake, Biutiful by the Sea, Ganesha Cafe, cafenelele Gloria Jeans si altele.

Mai multe informatii despre Ripple Maker sunt disponibile la www.coffeeripples.ro

Cmentariile sunt închise