Cum arată Yasou Express, noul concept lansat de proprietarii Osho, Orotoro și Yasou

Primele două unități Yasou Express, un concept de restaurant fast-food, au fost inaugurate în București în urma unei investiții de 200.000 euro

Yasou Express este un nou concept de restaurant fast-food cu specific grecesc, inspirat de restaurantul Yasou, deschis recent în nordul Capitalei. Cele două unități Yasou Express deschise în București în urma unei investiții totale de 200.000 de euro sunt localizate în AFI Palace Cotroceni și ParkLake Shopping Center.

Următoarele unități Yasou Express urmează să fie deschise cu preponderență în mari centre comerciale.

„Prin Yasou Express dorim un concept ușor de multiplicat, care să vină în întâmpinarea clienților care nu au timp să gătească sau să iasă în oraș. Am deschis săpămâna aceasta prima unitate Yasou Express în AFI Palace Cotroceni, urmată imediat de cea din ParkLake și plănuim să extindem rețeaua și în alte centre comerciale din București și din țară. Urmăm strategia aplicată pentru toate brandurile pe care le gestionăm – Yasou, Osho și Orotoro – și mizăm pe calitatea produselor și a experienței noastre în domeniu”, a declarat Georgios Malideros, Fondator.

Yasou Express reinterpretează câteva dintre cele mai apreciate rețete tradiționale grecești, adaptate pentru a se potrivi gusturilor românilor, dar și stilului de viață urban. Elementul grecesc este păstrat prin autenticitatea ingredientelor folosite, importate, în proporție de 80%, din Grecia.

„Consumatorii au devenit tot mai interesați de elementul de autenticitate a gustului, de acea linie specifică a preparatelor. La noi, acesta vine din modul de preparare și din ingrediente, pe care și pentru Yasou Express le aducem într-o proporție semnificativă din Grecia”, a declarat Andrei Trandaf, General Manager.

Rețetele din meniul Yasou Express sunt semnate de Chef Iosif Ștefănescu, Head Chef al restaurantelor Osho și Yasou din București, și al lanțului de restaurante tip fast-food Orotoro.

Cmentariile sunt închise