Calendarul evenimentelor susținute de Horeca Insight în 2020

Urmând tradiția cu care v-a obișnuit, platforma Horeca Insight lansează calendarul evenimentelor destinate ramurilor industriei ospitalității în anul 2020.

Începem anul cu prima conferință din seria Horeca Next Level, respectiv Food Trends în data de 3 martie. Din aceeași categorie fac parte și Beverage Trends și Pastry&Dessert Trends, cu mențiunea că cea din urmă se remarcă ca fiind singura conferință dedicată în exclusivitate patiseriei și cofetăriei. Anul 2020 va marca și extinderea evenimentelor din seria Horeca Next Level în afara capitalei prin organizarea de evenimente în orașe cu potențial crescut de a contribui la imaginea țării noastre în afară și de a modela industria: Cluj-Napoca, Timișoara și Iași.

Începutul verii este marcat de o nouă ediție a Hotel Forum – eveniment ce adresează pe lângă tendințele generale din hotelărie și subiecte din zona legislației specifice văzute din prisma unor jucători importanți din domeniu.

Dovadă că în permanență luăm pulsul Horeca și pentru că ne dorim să creionăm un profil cât mai fidel al industriei – vom organiza prima conferință ce dezbate un subiect de interes crescut: Digitalization & Delivery. Ambele contribuie la bunul mers al experienței utilizatorilor de servicii Horeca, pe alocuri se completează pentru a ține pasul cu tendințele și așteptările acestora.

Ajunsă la a treia ediție, Food Service & Hospitality Expo este spațiul care găzduiște pe lângă expozanți, demonstrații culinare de excepție și locul în care se încheie parteneriate cheie pentru anul următor.

Finalul anului este unul dedicat recompensării tuturor celor care susțin prin efort dedicat Horeca, dar și a profesioniștilor din domeniu, vorbim desigur de Gala Horeca Awards. Singurul eveniment relevant cu o tradiție de peste 10 ani, va marca printr-un eveniment elegant un an 2020 solicitant și provocator, exact așa cum i se potrivește unui industrii care constant se re-inventează.

Cmentariile sunt închise