Accor va asigura managementul celui mai înalt hotel din București, deținut de Niro Investment Group

Grupul Accor anunță deschiderea primului hotel Swissôtel din România, la București, în urma semnării unui contract de management cu partenerul și investitorul local, Business Hotels Investment, companie membră a Niro Investment Group. Hotelul va fi deschis până la sfârșitul anului 2021.

La finalizare, hotelul operat sub marca Swissôtel va cuprinde 225 de camere distribuite pe 18 etaje, restaurante, o piscină, facilități spa & fitness și o zonă dedicată pentru întâlniri de business şi organizarea de evenimente corporate. Cu o investiție de până la 60 de milioane de euro, anunțată de Niro Investment Group, noul proiect urmează să fie deschis în 2021 și va fi cel mai înalt hotel din București.

„De douăzeci şi cinci de ani, compania noastră, în calitate de  investitor şi dezvoltator imobiliar, lansează proiecte de afaceri importante, adesea de tip pionierat. Suntem încântați să inaugurăm acest proiect major care va oferi oraşului noi facilități, locuri de muncă, un flux de turişti şi oameni de afaceri din afara orașului București”, a declarat domnul Nicolae Dumitru, președintele Niro Investment Group.”Este o periodă extraordinară în dezvoltarea Niro Investment Group și suntem onorați să fim parteneri cu un important brand de lux, aşa cum este Swissôtel”.

„România este o piață foarte atractivă, cu o dezvoltare rapidă, cu potențial imens și randamente foarte bune. Există o cerere internă puternică pentru servicii de ospitalitate, din partea românilor înstăriți și, cu atât mai mult, din partea vizitatorilor internaționali. Suntem onorați că Niro Investment Group a ales Swissôtel și Accor pentru gestionarea acestui proiect hotelier ambițios. Suntem siguri că Swissôtel Bucharest va stabili noi standarde în industria hotelieră din România”, – adaugă Frank Reul, Head of Development al Accor pentru Europa de Est.

Situat pe Bulevardul Expoziției, hotelul se află în imediata vecinătate a unui nucleu de afaceri ce găzduiește sediile a numeroase corporații și inclusiv a Romexpo, cel mai mare centru expozițional din România. Turiștii se vor bucura de poziționarea ideală a hotelului, la doar câteva minute de numeroase atracții importante, cum ar fi Parcul Regele Mihai I și Centrul Vechi al Bucureștiului. Consultanța de business în cadrul tranzacției a fost oferită proprietarului de către compania Beaufort Global, una dintre cele mai mari firme de investiții, dezvoltare și administrare de active.

Swissôtel, unul dintre cele mai cunoscute branduri elvețiene din lume, cu peste 30 de unități deschise la nivel mondial.

Cmentariile sunt închise