“The 2D Perspective: Digital & Delivery”, tema editiei din acest an a Conferintei Nationale a Industriei Ospitalitatii

HORA – Organizatia Patronala a Hotelurilor si Restaurantelor din Romania si Hospitality Culture Institute organizeaza in perioada 11-12 aprilie 2018 a doua editie a Conferintei Nationale a Industriei Ospitalitatii, tema din acest an fiind: The 2D Perspective: Digital & Delivery.

„Vom identifica tendintele mondiale in consumerism si vom afla tips&tricks despre competitivitate mondiala de la Dr. David Bosshart, CEO al GDI Gottlieb Duttweiler Institute si Professor Stephane Garelli, fondatorul IMD World Competitiveness Center si fost Managing Director al Forumului Economic Mondial de la Davos timp de 13 ani. Alaturi de ei va participa Jörg Gerbig, Chief Operating Officer Takeaway, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata de comenzi online de mancare din Europa”, spun organizatorii.

Principalele paneluri ale conferintei sunt Administratie, Fiscalitate, Delivery&Tehnologies, VIP Hospitality, Resursa Umana si Comunicarea Digitala. In cadrul acestora se vor dezbate subiecte precum dinamica pietei de delivery, asteptarile consumatorilor, problema fortei de munca, digitalizarea operationala a business-urilor din HoReCa, a comunicarii cu consumatorul, efectele din business dupa digitalizare.

Conferinta Nationala a Industriei Ospitalitatii este dedicata dezbaterii legitime si profesionale a problemelor de business din industria ospitalitatii romanesti si solutionarii acestor probleme intr-o maniera integrata si adaptata cadrului economic, social si politic din Romania.

Evenimentul reuneste lideri din industria ospitalitatii nationale si internationale, profesionisti in marketing si comunicare si autoritati economice si politice din Romania si din strainatate.

Conferinta Nationala a Industriei Ospitalitatii va avea loc la Grand Ballroom ABC de la JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Inscrierile se pot face la https://conferinta.horaromania.org/inscriere/.

Cmentariile sunt închise