Hotel Forum | 25 iunie 2019

Horeca Insight, cea mai vasta platforma de comunicare B2B pentru industria Horeca, organizeaza pe data de 25 iunie 2019 noua editie Hotel Forum.

Aflat anul acesta la a treia ediție, evenimentul reunește reprezentanți ai marilor lanțuri hoteliere, ai hotelurilor independente, precum si ai furnizorilor de produse si servicii pentru acest segment. Tematica evenimentului atinge puncte importante precum provocarile cu care se confrunta hotelierii, pe langa oportunitatile si perspectivele de dezvoltarele a destinațiilor de leisure si business, cadrul fiscal si legislativ.

Mai multe detalii despre speakeri, tematici si program, precum si despre modalitatile de inscriere puteti gasi aici . Participarea reprezentantilor locatiilor Horeca la conferința “Hotel Forum” (25 iunie 2019) este gratuita, in limita locurilor disponibile.

In paralel, va avea loc o expoziție de produse, ingrediente, solutii si servicii prezentate de producatori, importatori si distribuitori importanți din piata.

Evenimentul, dedicat profesionistilor din industria hoteliera, atat din marile lanturi internationale cat si din locatii independente, precum si furnizorilor de produse si servicii pentru acest segment de piata, va avea loc pe data de 25 iunie 2019, la InterContinental Hotel Bucuresti.

Cmentariile sunt închise