Foodservice & Hospitality Expo

Despre noi

Despre Horeca Insight

Informatia inseamna putere: cu cat afli mai repede schimbarile din piata, cu cat le intelegi mai rapid, cu cat ai mai multe informatii esentiale despre acestea, cu cat poti avea mai repede o imagine de ansamblu asupra industriei in care activezi, cu atat poti sa fii mai pregatit si poti creiona cateva planuri de “atac” pentru viitor.

Horeca Insight este cea mai vasta platforma de comunicare B2B pentru industria Horeca, oferind cele mai noi si importante informatii de pe piata locala, dar si de la nivel international. Scriem despre cei mai buni profesionisti, despre cele mai noi tendinte, cele mai in voga concepte, despre cele mai cool destinatii, precum si cele mai deosebite experiente oferite de jucatorii din industria ospitalitatii.Platforma ONLINE

Oferim o sursa completa de de informare si comunicare B2B prin platforma online www.horecainsight.ro:

Interviuri

Cu proprietari de locatii, chefi, antreprenori, furnizori de produse si servicii etc.

Trenduri

Cele mai recente tendinte in design si mobilier sau din zona de tehnologie si echipamente etc.

Analize

Despre evolutia pietei, date statistice, topuri etc.


Recomandari

Despre evenimente, restaurante, hoteluri, produse, retete samd

EVENIMENTE

Avem o vasta expertiza in organizarea de evenimente business-to-business, de la conferinte si workshop-uri dedicate unei anumite tematici pana la binecunoscuta gala de premiere a profesionistilor din industria Horeca. Prin seria de evenimente B2B va tinem la curent cu evolutia pietei si cream oportunitati de networking pentru reprezentantii celor doi mari “actori” din industrie carora ne adresam:

Profesionistii

Din industria Horeca.

Furnizorii

Pentru industria Horeca.

SERIA “HORECA NEXT LEVEL” – Beverage trends / Food trends / Dessert trends

Seria evenimentelor Horeca Next Level se desfasoara anual si abordeaza trei tematici principale, de importanta majora pentru profesionistii din industria Horeca: Beverages, Food, si Dessert.
Cele trei editii din 2019 s-au bucurat de un real succes, reunind, impreuna, peste 400 de participanti - antreprenori, manageri de restaurante, baruri si cafenele, consultanti, sommelieri, reprezentanti ai unor importante lanturi hoteliere, reprezentanti ai celor mai importanti furnizori de ingrediente si servicii.
Tematicile abordate in cadrul celor trei conferinte au adus in atentia participantilor subiecte relevante, de la cele mai recente tendinte de consum, diferentierea intr-o piata din ce in ce mai concurentiala, ingredientele succesului, educarea consumatorilor, pana la principalele provocari cu care se confrunta industria Horeca, evolutia diferitelor concepte, directii de dezvoltare samd.

Beverage Trends

blog News

Mai mult

Food Trends

blog News

Mai mult

Dessert Trends

blog News

Mai mult
HOTEL FORUM

Ajunsa la a doua editie in 2019, conferinta a reunit anul acesta aproximativ 100 de reprezentanti ai marilor lanturi hoteliere internationale, ai hotelurilor independente, precum si ai furnizorilor de produse si servicii pentru acest segment. Anual, incercam sa oferim un cadru de dezbatere pentru cele mai “arzatoare” subiecte din industria hoteliera, de la o privire de ansamblu asupra evolutiei pietei locale si oportunitatile de dezvoltare pe termen scurt si mediu, pana la necesitatea implicarii autoritatilor de resort in industrie si dezbaterea noutatilor legilative.

HORECA AWARDS

Gala profesionistilor din Horeca - cei mai buni din horeca, votati de profesionistii din industrie.
GALA HORECA AWARDS recompenseaza cele mai bune afaceri din industria Horeca, dorind astfel sa contribuie la promovarea si cresterea prestigiului celor mai bune restaurante, baruri, cluburi, cafenele etc. din Romania.
HORECA AWARDS este singura gala ce onoreaza meritele profesionistilor din Horeca, ca o recunoastere a profesionalismului, a muncii depuse zi de zi, dar si a imaginii in piata a omului sau a companiei respective.