Stradale va deschide un restaurant la parterul primei faze a proiectului de birouri U•Center

Stradale, lanț de restaurante cu meniuri create de către Chef Foa, a închiriat o suprafață de 827 de metri pătrați în proiectul de birouri dezvoltat de Forte Partners în zona Tineretului din București

București, 8 noiembrie 2022 – Forte Partners anunță că, odată cu închirierea spațiului de 827 de metri pătrați la parterul primei faze a proiectului U•Center, în care va fi deschis un nou restaurant Stradale, a 25-a locație din cadrului grupului Flavours, componenta de retail a clădirii atinge un grad de ocupare de 100%.

Ne alegem întotdeauna cu grijă partenerii alături de care intrăm în proiecte noi, iar Forte Partners este un partener pe care ni-l doream de multă vreme, U•Center fiind doar un prim proiect pe care îl vom dezvolta împreună. Odată cu deschiderea Stradale în U•Center ne extindem rețeaua într-o zonă nouă din București, reușind astfel să ajungem la cât mai mulți clienți corporate, aproape de biroul ori casa lor, acest mix fiind direcția în care noi ne îndreptăm tot mai mult atenția“, a declarat Bogdan Tiu, Director General Flavours Group.

„Prin această nouă locație Stradale deschidem nu doar un restaurant, ci un spațiu de evenimente, un loc perfect pentru petreceri corporate și private, dar și un hub social pentru comunitatea din zonă. Spațiul va beneficia și de o cafenea Mitzu, iar meniurile sunt așa cum ne-am obișnuit clienții, inspirate de bucătării din toate colțurile lumii și reinterpretate, preparate live în fața clienților“, a completat Chef Foa.

Ne bucurăm că Stradale a ales U•Center pentru un nou restaurant din lanțul său, pentru că astfel le putem oferi angajaților din proiect, precum și comunității locale, o experiență culinară specială, semnată Chef Foa“, a declarat Elena Tecuță, Office Leasing Manager în cadrul Forte Partners. „Această alegere reprezintă o confirmare a strategiei noastre de a oferi toate facilitățile și caracteristicile unui trai urban modern și confortabil, în clădiri sustenabile și eficiente energetic, cu acces ușor la mijloacele de transport în comun, magazine și alte facilități sociale”.

Forte Partners a anunțat recent vânzarea către Pavăl Holding a primei faze a proiectului office U•Center, închiriată către companii precum Booking Holdings, Endava, Lensa, Sweat Concept Up România, BT, Neuroaxis, DCS plus. Clădirea de birouri, inaugurată în trimestrul al treilea al anului 2021, a obținut certificările LEED Platinum cu scorul 85, unul dintre cele mai mari obținute în România în versiunea LEED v4 și WELL Health&Safety, care atestă siguranța clădirii din punct de vedere sanitar. Forte Partners vizează obținerea acelorași certificări și pentru faza a doua a proiectului U•Center, aflată în prezent în construcție și care va fi finalizată în trimestrul al treilea al anului 2023.

Cele două faze ale U•Center, proiect de birouri alimentat 100% cu energie electrică provenită din surse regenerabile, inclusiv șantierul fazei a doua, cumulează o suprafață totală închiriabilă de aproape 66.000 de metri pătrați de spații de birouri, inclusiv o componentă de retail la parterul clădirilor. U•Center este situat pe Calea Șerban Vodă, cu acces rapid la parcurile Tineretului și Carol, la mică distanță de stația de metrou Tineretului, la 10 minute de mers pe jos de stația de metrou Timpuri Noi și cu acces facil la mijloace de transport în comun de suprafață.

 

Cmentariile sunt închise