Vinodrome, eveniment marca GOODWINE Platinum Edition, ia startul pe 8 iunie

Goodwine, Romania’s Wine Fair organizeaza, in perioada 8 – 10 iunie 2018, Vinodrome, un eveniment dedicat vinurilor premium, atat romanesti cat si straine.

Evenimentul central, salonul de vinuri Vinodrome, va avea loc in sala Caro Grand Ballroom, dar toata gradina hotelului va fi deschisa pentru public cu foisoare exterioare ce vor gazdui producatori si importatori de vinuri, dar si standurile de tip street food, demonstratii de live cooking, experiente gastronomice rafinate, petrecere in aer liber etc. Pretul biletului include degustarea tuturor vinurilor expuse.

Programul Vinodrome debuteaza pe 8 iunie cu  Sommelier Dinner, unde doritorii pot avea parte de o cina deosebita si atmosfera pe masura in restaurantul La Vitrine: meniu cu sase feluri de mancare armonizate cu sase vinuri romanesti premiate, muzica live cu The Twins. Rezervarile de pot face aici.

Pe 9 iunie va avea loc Masterclass HAUTE ROSE by Mirabeau en Provence Wine, tinut deTom Warner, Brand Ambassador Mirabeau en Provence. Acesta va prezinta filosofia unica ce a dus la succesul Mirabeau en Provence impreuna cu vinurile acestei adevarate stele a regiunii. Evenimentul include in premiera pentru Romania La Folie, vin spumant pe baza de Rose de Provence si o demonstratie a ultimului trend: mixologie pe baza de rose.

Eveniment prezentat de VIN&CO – importator pentru Romania al vinurilor Mirabeau en Provence. Biletul se poate achizitiona de aici.

Tot pe data de 9 iunie, va avea loc prezentarea RIEDEL si VINIMONDO – Degustare de pahare. Se stie ca forma paharului conteaza – dar aceasta prezentare este asemeni unui numar de magie care iti creeaza senzatia la final ca in functie pahar degusti un cu totul alt vin. Cu alte cuvinte Magie sub bagheta lui Valentin Ceafalau, Marketing Manager Vinimondo si Ambasador Riedel in Romania.

Vinurile ce vor fi degustate sunt: Pinot Noir Olivier Leflaive 2015, Syrah Casas del Bosque 2015 si Le Serre Nuove 2015. Biletul se poate achizitiona aici

Duminica, 10 iunie, va fi un Wine Brunch, in restaurantul La Vitrine, cu specialitati gastronomice de inspiratie mediteraneeana armonizate cu o selectie de vinuri premium si privelistea Lacului Tei pe fundal. Rezervare aici.

Tot pe 10 iunie are loc  Vinimondo – Constelation Sparkling, o calatorie prin lumea efervescenta a vinurilor spumante, prezentata de Vinimondo.Prosecco, Cremant, Franciacorta, Champagne, un univers aproape infinit al brandurilor de vinuri spumante. Metode de vinificare diferite, dar un numitor comun: spumantele raman cele mai pretioase dintre vinuri, vinurile cu care se celebreaza marile victorii ale acestei lumi. Prezentarea va fi sustinuta de Valentin Ceafalau, Marketing Manager Vinimondo.

Vinurile prezentate vor fi: Prosecco Villa Sandi Brut Millesimato 2017, Leon Beyer Cremant D’Alsace Bad Girl Cremant de Bordeaux, Vincent Cremant de Bourgogne, Rotari Cuvee 28+, Bellavista Franciacorta, Champagne Billecart Salmon Brut.  Bilete aici.

Masterclass Vinarte – 20 de ani de vinuri rosii fara egal  va fi tot duminica, 10 iunie. Cu o istorie ce aproape se confunda cu istoria moderna a viticulturii romanesti, una dintre primele crame ce au luat nastere dupa Revolutie, Vinarte va dezvaluie o adevarata istorie a vinului rosu de tip modern produs in Romania: 2 verticale, Soare si Prince Matei, ce contin vinuri din ani incepand cu 1998 si pana la vintage-urile prezente in acest moment pe piata.

Prezentarea vinurilor va fi facuta de Maestrul Sommelier, Presedintele Federatiei Sommelierilor din Romania, Dl. Laurentiu Achim.

Cmentariile sunt închise