Un nou restaurant in hotelul Radisson Blu din Bucuresti: Ginger Sushi Bar & Lounge

Radisson Blu din Bucuresti are, din aceasta luna un nou restaurant, Ginger Sushi Bar & Lounge, ce vine in completarea celorlalte restaurante si baruri ale hotelului, clientii beneficiind acum de o experienta culinara internationala extinsa.

Bucataria este inspirata de deliciile asiatice, accentul fiind pus pe preparate ca sushi sau din fructe de mare dar si pe altele, precum tartrul asortat, salata SomTam, sashimi sau nigiri, o mica selectie de mancaruri fierbinti sau reci, toate pregatindu-se la barul deschis, situat in mijlocul restaurantului. Bucataria noului restaurant este condusa de bucatarul asiatic Phursang Lama, nascut in Nepal. Fascinat intotdeauna de arta culinara, in special cu bucataria japoneza, Phursang Lama are o experienta de 10 ani in industria ospitalitatii si a restaurantelor din Emiratele Arabe Unite si Arabia Saudita.

„Pentru aceasta locatie cu nume cool, tavan decorat cu bare de lemn si podea din otel, nu doar meniul este cel care ofera gustul perfect, dar si barul, unic, completeaza atmosfera in cel mai bun mod posibil. In plus fata de bauturile asiatice si faimosul sake, locatia ofera si o larga selectie de vinuri de calitate superioara, precum si o selectie de sampanie si Prosecco. Stilul sau modern este completat de o colectie de diverse genuri muzicale, si de un sistem de sunet de inalta tehnologie”, spun reprezentantii Radisson Blu.

Vinurile sunt servite si de la Enomatic, un sistem folosit pentru a pastra calitatea inalta a vinurilor, imbunatatind in felul acesta experienta  servirii la pahar a acestora, iar cocktail-urile si vodca servita la sticla sau doar ca shot, fac de asemenea parte din meniu.

Locatia este deschisa de luni pana miercuri de la 18:00 la 01:00 si de joi pana sambata de la 18:00 la 03:00, iar duminica este inchis.

Cmentariile sunt închise