Un nou curs de specializare in arta ciocolateriei, sustinut de Pastry Chef Diego Lozano la Bucuresti

Pastry Chef-ul brazilian Diego Lozano, unul dintre cei mai cunoscuti cofetari si ciocolatieri ai lumii, revine la Bucuresti pentru a treia oara, pentru a sustine un nou curs de specializare in arta chocolateriei.

“Chocolate Art Show” va avea loc pe data de 30 Octombrie 2018 la Horeca School, iar cursul se adreseaza atat profesionistilor cat si pasionatilor de arta chocolateriei, care vor sa isi imbunatateasca tehnica si sa experimenteze noi retete, pregatite sub atenta lui indrumare.

Diego Lozano a primit, de-a lungul timpului, numeroare premii, cum ar fi: 2007 – Winner of the Brazilian Chocolate Masters / 2009 – First place in the MS Trophy’s (Best Chocolate Sculpture) /2010 – First place in the MS Trophy’s (Best Chocolate Sculpture). In 2012 a descis scoala ce ii poarta numele, Diego Lozano Pastry School, in São Paulo, prima scoala din Brazilia dedicata acestei arte.

Programul cursului cuprinde:

  • Introducere despre chocolata { theoretical part)
  • cum lucram chocolata ( topirea, temperarea, molding, defecte principale, stocare)
  • ganaches de baza tipuri diferite intre 4-6 tipuri
  • pictura moldurilor ( cocoa butter)
  • Marshmallow- 2 tipuri exotice
  • buffet presentation

“VERY BRAZILIAN Pastry Art Master Class este programul semnat de Chef Diego Lozano, ce va cuprinde 15 retete, special selectate pentru a oferi diversitate in tehnicile culinare aplicate in curs. De la aluatul oparit si glazuri oglinda, la creme aerate si combinatii de texturi, chef Diego Lozano va aduce specificul brazilian al cofetariei moderne la Horeca School”, spune Cristina van der Schaaf, Founder Horeca School.

Cmentariile sunt închise