Smurfit Kappa Bag-in-Box, partener al Galei ,,Premiilor de Excelenta Vinul.ro“

Smurfit Kappa sustine si anul acesta calitatea vinurilor romanesti, participand la festivitatea de gala a concursului de vinuri “Premiile de Excelenta Vinul.ro” 2017, care se va desfasura joi, 2 noiembrie, la Teatro Restaurant, din incinta hotelului Novotel din Bucuresti.

Cea mai veche revista de vinuri din Romania cu aparitie neintrerupta – Vinul.ro – organizeaza pentru al IX-lea an consecutiv “Premiile de Excelenta Vinul.ro”,  pentru a oferi recunoasterea meritata celor mai bune vinuri romanesti inscrise in concurs si pentru a celebra maiestria creatorilor de vinuri si bogatia terroir-elor din Romania.

In cadrul evenimentului, Smurfit Kappa va avea un stand amenajat, unde va oferi spre degustare, tuturor participantilor vinuri frantuzesti din Bag-in-Box.

“Suntem extrem de receptivi la initiative de acest gen si ne dorim ca piata de vinuri din Romania sa devina una si mai competitiva, atat in Europa cat si in lume. Vom lua parte la Gala Premiilor de Excelenta Vinul.ro pentru a-i felicita pe cei care contribuie la dezvoltarea industriei de profil, mizand pe calitate. Vom fi acolo pentru a inchina un pahar premium din Bag-in-Box in cinstea castigatorilor”, a declarat Catalin Costiniuc, directorul de vanzari Smurfit Kappa pentru Romania si Bulgaria.

Anul acesta, Smurfit Kappa sarbatoreste la randul sau 40 de ani de expertiza pe piata Bag-in-Box. Azoc Star este membra a diviziei Smurfit Kappa Bag-in-Box, fiind responsabila cu operatiunile din estul Europei (Bulgaria, Georgia, Moldova, Romania etc). Cu sapte fabrici in intreaga lume, Smurfit Kappa Bag-in-Box este liderul european pentru solutii Bag-in-Box, iar robinetul sau Vitop este numarul unu mondial pentru robinete de vin. Solutia de ambalaj bag-in-box este ideala nu doar pentru vinuri, ci pentru produsele lichide sau semi-lichide alimentare si nealimentare, de la 1,5L pana la 1.000 L. Sistemul bag-in-box ofera produselor alimentare o crestere a duratei de consum pana la cateva saptamani de la desigilare.

Cmentariile sunt închise