Sapte restaurante din Romania vor participa la editia din acest an a „Goût de France/Good France”

Sapte restaurante din Romania au fost selectionate sa participe la editia din acest an a prestigiosului eveniment „Goût de France/ Good France”, care va avea loc pe 21 martie 2018, organizat la initiativa celebrului chef Alain Ducasse si a Ministerului francez pentru Europa si Afaceri externe.

Cele sapte restaurante din Romania selectionate sunt: L’Atelier din Bucuresti (chef Samuel Le Torriellec), Gargantua d’Oro din Bucuresti (chef Lucian Horotan), Le Bistrot Français din Bucuresti (chef Sorin Miftode), Naan Food & Drink Studio din Bucuresti (chef Ionel Chituleasa), Golden Tulip din Bucuresti (chef Nicusor Raducanu), Sabres din Timisoara (chef Iuliu Ciornei) si Caruso din Timisoara (chef Mio Resnade). In cadrul acestui eveniment, cele sapte restaurante vor oferi clientilor, pe 21 martie, meniuri care au vocatia de a onora gastronomia franceza de cea mai inalta clasa si de a pune in valoare stilul de viata francez.

A patra editie a operatiunii „Gout de France/Good France”, devenita o traditie in fiecare primavara, va reuni peste 3.000 de restaurante din 150 de tari, pentru a celebra toate acele calitati care fac gastronomia franceza sa fie unica: excelenta, atentie deosebita pentru calitatea produselor si pentru detalii, placerea de imparti si de a impartasi, potrivit unui comunicat al Ambasadei Frantei la Bucuresti.

Editia din acest va onora traditia gastronomica din regiunea Nouvelle-Aquitaine, al carei nume este sinonim cu produsele de calitate, vinurile bune si meniurile surprinzatoare.

Cmentariile sunt închise