Saptamana Bucatariei Italiene, sarbatorita si la Bucuresti prin evenimentul “Degusta Italia”

ICE – Agentia Italiana pentru Comert Exterior organizeaza, pe 22 noiembrie 2017, la hotel Atheneè Palace Hilton din Bucuresti (Sala Vivaldi si Regina Maria), prima editie a evenimentului “Degusta Italia”, dedicat promovarii vinurilor si produselor alimentare italiene. Manifestarea face parte din o serie de evenimente organizate in cadrul Saptamanii Bucatariei Italiene in lume, aflata la a doua editie, care se desfasoara in numeroase tari in perioada 20-25 noiembrie 2017.

Cu incepere de la ora 11, “Degusta Italia” include o prezentare cu degustare de vinuri si produse alimentare “Made in Italy” si se adreseaza exclusiv operatorilor specializati (importatori, distribuitori, reprezentanti restaurante, wine baruri, magazine specializate de vinuri si gourmet, F&B managers, buyers retail, etc.), precum si jurnalistilor din presa specializata si generala.

In deschidere va avea loc un seminar in cadrul caruia un reprezentant al societatii KeysFin va face o scurta analiza a pietei vinului din Romania, urmat de un testimonial al unui antreprenor italian din sectorul Horeca.

Vor fi prezenti 13 producatori de vinuri si produse alimentare italiene de calitate care vor prezenta si vor oferi spre degustare propriile produse si care sunt interesati sa intalneasca potentiali parteneri de afaceri. Vor participa, de asemenea, cativa importatori romani de produse agroalimentare Made in Italy. Pe parcusul mini-expozitiei vor avea loc doua sesiuni de live cooking show cu participarea chef-ului de la restaurantul “Trattoria degli artisti”.

Participarea este gratuita, cu inregistrare prealabila, pana pe 20 noiembrie 2017, accesand link-ul: INVITATIE ONLINE

Cmentariile sunt închise