Retailerul german Kaufland a deschis un pop-up restaurant gourmet, cu un meniu creat de Chef Samuel Le Torrielec

Retailerul german Kaufland Romania a deschis primul sau pop-up restaurant, propunand o experienta culinara gourmet, cu preparate exclusiviste create de Chef Samuel Le Torrielec, dar oferite la un pret accesibil pentru toti, astfel incat clientii vor achita doar ingredientele.

 

 

 

 

Restaurantul se afla in Bucuresti, la Si Lounge (zona Pipera, strada George Constantinescu, nr 2-4) si va fi deschis timp de doua luni, din 26 martie 2018 pana pe 20 mai 2018. Clientii pot opta pentru meniuri speciale pentru pranz sau cina, fixe sau à la carte, in fiecare zi, de luni pana sambata, intre orele 12,30 – 15,30 pentru pranz si 19,00 – 23,00 pentru cina.

Meniul cuprinde supe, aperitive precum soté de ciuperci cu ierburi, salata de caracatita Provençale, tartar de somon cu avocado, diferite tipuri de salate, pastrav cu risotto, ton la gratar cu niçoise de legume, coq au vin, kafta de vita cu orez, coaste de porc BBQ, tarte Tatin, chevice de somon sau vitel cu sos gorgonzola. La desert, clientii pot savura delicii precum Tiramisu, Crème Brûlée sau tarta cu piersici.

„Prin acest proiect, depasim limitele magazinului si propunem un nou spatiu in care aducem experienta gourmet, exclusivista, pe mesele tuturor. Vorbim tot mai des despre noul Kaufland, care a devenit mai mult decat un loc de cumparaturi: este un fenomen care construieste in afara tiparelor, care invita la reinventare, care conecteaza si vine in intampinarea unor nevoi tot mai noi si sofisticate ale cumparatorilor. Ne continuam misiunea de a oferi noi experiente si de a propune concepte culinare inedite, introduse in premiera pe piata de retail. Restaurantul pop-up este despre mancare buna, inspiratie si momente fresh. Si pentru a face totul si mai inedit, vom merge cu conceptul pop-up restaurant din loc in loc, din oras in oras, reinventandu-ne permanent”, a declarat Valer Hancas, Director Comunicare & Corporate Affairs Kaufland Romania.

Preturile preparatelor incep de la aproximativ 4 lei (pentru supa zilei) si variaza in functie de ingredientele folosite la preparare. Restaurantul are o capacitate de 100 de persoane si este dotat cu parcare. 

Cmentariile sunt închise