Restaurantul DADA lanseaza meniul de vara, precum si serviciul de livrare

Restaurantul DADA din Capitala a „activat” serviciul de livrare, preparatele din meniul sau putand fi acum comandate pentru acasa sau birou, deocamdata cu ridicare de la restaurant, urmand ca in curand sa fie disponibile si prin cateva platforme de livrare.

Totodata, DADA anunta si noul meniu de vara, creat pornind de la ideea de a oferi preparate fresh, lejere si moderne. Pe langa acestea, sunt in continuare prezente produsele romanesti, semnalizate distinct, precum si cele vegan friendly. In noul meniu se regasesc si preparatele-semnatura DADA: supa thai, salata de vita hip hop, limonada casei sau bezeaua DADA (pentru a aminti doar cateva).

Noul meniu contine optiuni variate de peste si fructe de mare, in diverse interpretari, de la bucataria asiatica, la cea mediteraneana si romaneasca, de la salatele variate, cu ingrediente proaspete si exuberante, la burgerii cu chifle colorate. „Trio tartar-ul cu ton rosu, somon si creveti va deveni cu siguranta un preparat vedeta al sezonului care ni se asterne in fata, alaturi de originalul burger de rata si autenticul parfait de nougat. Meniul poarta semnatura lui chef Radu Filip, care a revenit anul trecut in echipa restaurantului, dupa specializari atat in tara, cat si in strainatate”, au precizat reprezentantii restaurantului.

Oferta de vinuri, prezenta intr-un sortiment extins, a fost actualizata in concordanta cu noile preparate, iar meniul de vara cuprinde acum si un gelato artizanal autentic, in diverse arome de gelato si sorbet, de la clasicul fistic, la apreciatul caramel sarat si surprinzatorul grapefruit.

Restaurantul DADA este situat pe strada Matei Voievod, numarul 94 Bis si ofera si seri relaxante de muzica live, serile de marti sunt dedicate pianului, iar cele de joi sunt pentru saxofon, chitara sau cover-uri. Locatia dispune de 80 de locuri in interior si 40 pe terasa.

Cmentariile sunt închise