Restaurantul Benihana are un nou meniu

Restaurantul Benihana din cadrul hotelului Sheraton Bucharest a lansat saptamana aceasta noul meniu, realizat sub coordonarea Executive Chef-ului Ashlie Dias.

Dintre cele peste 30 de preparate incluse in meniu, s-au remarcat retetele traditionale pe baza de creveti, vita, rata, homar, insa vedeta degustarii a fost Vita Wagyu, gatita cu ingrediente aduse direct din Japonia, precum si sushi, un preparat ce se afla constant in preferintele oaspetilor.

 

„Conceptul de gatit live la teppanyaki, precum si sushi barul creativ din cadrul restaurantului Benihana Japanese Steakhouse & Sushi Bar ofera o experienta unica marca Sheraton. Oaspetii se pot bucura de un spectacol de live cooking pe mesele hibachi, precum si de jongleriile facute de bucatarii profestionisti din Asia, precum prinderea solnitei in palarie sau divizarea oului in aer cu muchia de cutit”, spun reprezentantii Sheraton.

Restaurantul Benihana Japanese Steakhouse & Sushi Bar din Bucuresti face parte din lantul international de restaurante Benihana, ce aniverseaza anul acesta 55 de ani de la deschiderea primului restaurant din New York, al carui fondator este Rocky „Hiroaki” Aoki. 

Cmentariile sunt închise