Ramada Plaza Bucharest introduce, la Vitality Wellness Club, vesela biodegradabila comestibila

Ramada Plaza Bucharest a decis sa introduca, in cadrul clubului de sanatate Vitality Wellness Club, farfurii biodegradabile, comestibile, ca parte a strategiei de responsabilitate sociala ce vizeaza reducerea poluarii cu plastic.

Farfuriile de acest tip sunt realizate din tarate de grau naturale si imita bine aspectul de vesela reala. Fiind foarte rezistente, acestea pot fi folosite si la cuptorul cu microunde iar din ele se pot manca atat alimente reci si alimente calde cat si solide sau lichide. Un alt mare avantaj este faptul ca in cazul in care nu vor fi consumate, farfuriile comestibile se biodegradeaza in 30 de zile, comparativ cu sase luni – produsele de unica folosinta din hartie – si chiar secole, in cazul plasticului.

“Hotelul Ramada Plaza Bucharest are un business de tip eco-friendly, motiv pentru care a hotarat sa isi obisnuiasca clientii sa foloseasca aceste farfurii pentru a nu mai polua mediul inconjurator. Pe langa asta, au conceput un ghid de reciclare adresat personalului si clientilor hotelului, pentru a-i invata sa colecteze separat deseurile. Acest tip de farfurii reprezinta o alternativa extrem de sanatoasa pentru mediu si ar trebui sa fie luata in considerare de majoritatea hotelurilor si restaurantelor din lume”, au precizat reprezentantii Ramada Plaza Bucharest.

In viitorul apropiat, Ramada Plaza Bucharest isi propune sa instaleze in parcare o statie de incarcare pentru vehicule electrice si hybrid, acestea reprezentand astazi, cea mai nepoluanta varianta de deplasare.

 

Ramada Plaza Bucharest face parte din complexul Ramada Bucharest Convention Center, ce insumeaza 567 de camere, 3 restaurante, 3 baruri, un business lounge, 20 de sali de evenimente, peste 500 locuri de parcare, un salon de frumusete, un Gift Shop. In cadrul complexului, se afla si clubul Vitality Wellness Club, de peste 3500 mp, cu o impresionanta zona de SPA: piscina interioara semi-olimpica, sauna uscata, sauna umeda, frigidarium, zona de fitness de peste 700 mp, incluzand zona de greutati libere, zona de echipamente cardio, studio de aerobic & spinning, piscina exterioara si Jacuzzi pentru orice anotimp, 6 terenuri de tenis si 2 de fotbal.

Cmentariile sunt închise