Puro&Bio si Asociatia Green Revolution organizeaza primul festival dedicat inghetatei artizanale

Tot mai apreciata si in Romania, si in principal datorita locatiilor specializate care au inceput sa apara de cativa ani incoace, inghetata artizanala are acum si un festival propriu, creat la initiativa Asociatiei Green Revolution si Puro&Bio Romania.

Prima editie a Festivalului Inghetatei Artizanale va avea loc in perioada 25 – 27 august 2017 la Roaba de Cultura din Parcul Herastrau.

Cunoscutul brand italian de inghetata artizanala Puro&Bio a intrat pe piata romaneasca in iunie 2016, cand a fost deschisa prima locatie pe strada Ion Campineanu din Bucuresti. Dreptul exclusiv de operare a francizei este detinut de catre Alexandra Marcu si Octavian Stancu, care intentioneaza pe viitor sa extinda franciza la nivel national. In prezent, exista doua locatii Puro&Bio, ambele in Bucuresti. Conceptul se bazeaza pe inghetata preparata in fiecare dimineata in locatie, pe ingrediente naturale si pe o oferta de circa 30 de sortimente – inghetata, sorbeturi si inghetata vegana.

“Scopul Festivalului este promovarea consumului de inghetata preparata din ingrediente naturale, dar si prezentarea celor mai cunoscuti gelatieri existenti pe piata de profil. Ingredientele naturale, organice, bio folosite la prepararea celui mai iubit desert, vor transforma fiecare inghetata intr-o experienta unica destinata chiar si persoanelor care sufera de diabet, obezitate, intoleranta la lactoza ori la gluten dar si celor care pur si simplu sunt la dieta. Cei mici vor avea trei zile de superdistractie presarate cu jocuri si concursuri, teatru, muzica dar si multe alte surprize aromate. Si cei mari se vor deconecta la evenimentul nostru pentru ca in programul Festivalului se vor regasi concerte in aer liber si invitati speciali care vor vorbi despre beneficiile consumului de inghetata artizanala precum si ateliere cu teme interactive parinti-copii”, spun organizatorii.

Festivalului Inghetatei Artizanale incepe vineri, 25 august la ora 17:00, pana la orele 22:00, iar sambata si duminica programul se va desfasura intre orele 10:00 si 22:00. Intrarea este libera.

Cmentariile sunt închise