Pizza Hut Delivery investeste 250.000 euro intr-o noua unitate

Lantul de restaurante cu livrare la domiciliu, Pizza Hut Delivery, a deschis recent o noua locatie in Bucuresti, situata in sectorul 1 al Capitalei, in Bucurestii Noi, ajungand la 18 unitati la nivel national.

„Pizza Hut Delivery este un brand care se adapteaza constant la nevoile consumatorilor, intr-o lume digitalizata si aflata in continua schimbare. Cu ocazia deschiderii locatiei cu numarul 18 din portofoliu nostru, ne continuam strategia de a fi cat mai aproape de clientii nostri fideli, totul pentru a le oferi posibilitatea si confortul de a comanda de acasa produsele noastre delicioase. Cei aflati in zona de livrare pot comanda pizza si se pot bucura de gustul inconfundabil al produselor noastre la doar un click distanta”, spune Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Sphera Franchise Group.

Potrivit oficialilor Sphera Franchise Group, noua unitate, situata in Bucurestii Noi, nr. 53, sectorul 1, are o suprafata de 92 de metri patrati si a necesitat o investitie de aproximativ 250.000 de euro.

Clientii Pizza Hut Delivery au posibilitatea de a comanda mancarea preferata prin intermediul aplicatiei de mobil Android si iOS, direct pe pagina oficiala Pizza Hut Delivery sau prin call center, si au la dispozitie multiple metode de plata, precum online payment, card bancar sau numerar.

Pizza Hut Delivery, conceptul de livrare la domiciliu lansat de Pizza Hut ce furnizeaza produse numai la pachet si prin livrare, a intrat pe piata romaneasca in decembrie 2007, odata cu deschiderea primei locatii in zona Vitan din Bucuresti. In prezent, pe langa cele 14 unitati din Bucuresti mai este prezent in Brasov, Cluj, Popesti Leordeni si Ploiesti.

Cmentariile sunt închise