Pizza Hut Delivery deschide a doua sa unitate din Cluj-Napoca, o investitie de circa 280.000 de euro

Pizza Hut Delivery a deschis recent o noua unitate in Cluj-Napoca, in incinta Centrului Comercial Cora, de pe B-dul 1 Decembrie 1918, Nr 142, ajungand la 19 locatii la nivel national. Aceasta este cea de-a doua unitate din acest oras, iar investitia s-a ridicat la circa 285.000 de euro.

Ne bucuram sa anuntam deschiderea celei de-a 19-a locatie Pizza Hut Delivery in Romania. Hotararea de a deschide a doua unitate in Cluj-Napoca a fost sustinuta de faptul ca orasul este un punct important atat pentru business-ul romanesc, cat si pentru business-ul nostru, astfel ca cererea pentru produsele Pizza Hut cu livrare la domiciliu este intr-o continua crestere. Cu aceasta noua unitate vom putea acoperi intregul oras din punct de vedere al livrarii la domiciliu”, a declarat Dan Ilie, Director General Pizza Hut Delivery.

Noua locatie are o suprafata de 88 mp si 22 de angajati.

Pizza Hut Delivery, conceptul de livrare la domiciliu lansat de Pizza Hut, a intrat pe piata romaneasca in decembrie 2007, odata cu deschiderea primei locatii in zona Vitan din Bucuresti. In prezent, Pizza Hut Delivery detine 19 unitati dintre care 14 in Bucuresti si cate una in Brasov, Popesti-Leordeni, Ploiesti si doua in Cluj.

Cmentariile sunt închise