Peste 40 de vendori, la Street FOOD Festival Oradea

Peste 40 de vendori vor fi prezenti in perioada 18 – 21 Mai 2017 in Piata Unirii din Oradea, pentru a da startul turneului culinar Street FOOD Festival din acest an.

“Doar cateva zile ne mai despart de un weekend plin cu bunatati. Avem peste 40 de bucatarii in care se vor prepara delicatese din intreaga lume, de la burgeri si noodles, pana la quesadilla sau gulas, inghetata si clatite si bineinteles o multime de alte retete de street-food. Anul acesta am reusit sa aducem cate putin din toate colturile lumii si sa construim un concept culinar desavarsit. Promitem o experienta aparte, atat prin prisma mancarurilor oferite cat si prin intermediul activitatilor gandite. Am reusit sa dezvoltam foarte mult acest fetival si ne bucuram sa vedem ca zi de zi ne contacteaza noi bucatari care au decis sa investeasca in bucatarii de tip street-food. E o realizare imensa pentru noi si nu putem decat sa multumim tuturor celor care ne sunt aproape, de la autoritati, sponsori, parteneri, chefi bucatari si bineinteles public gurmand”, a declarat Constantin Covaliu – Manager, Street FOOD Festival.

Street FOOD Festival il va readuce la Oradea si pe Chef Foa, devenit si ambasadorul festivalului. Acesta va oferi un show culinar live si va pregati alaturi de echipa de la Stradale si Flavours retete pline de savoare. Alaturi de ei vor fi la cuptoare si gratare si chefi bucatari de la Cimbru, Camionetta, Elemozsia, Kaufland Bus si multi altii. Gurmanzii vor putea degusta si soiuri alese de vin de la Crush Wine Bar sau ReWine, sau, de ce nu, un pahar de Prosecco de la Prosecco Van. Lista completa cu toti vendorii prezenti la Street FOOD Festival Oradea, precum si programul complet al evenimentului, se pot gasi pe  este disponibila pe pagina de Facebook sau pe site-ul evenimentului.

Street Food Festival este un eveniment realizat de Agentia Why Not & Flavours, cu sprijinul Primariei Municipiului Oradea prin Asociatia pentru promovarea turismului din Oradea si regiune (Visit Oradea).

Cmentariile sunt închise