Nicolai Tand a inaugurat oficial noul sau restaurant, “Nicolai”, situat in zona Dorobanti din Capitala

Nicolai Tand si-a facut „intrarea” in segmentul restaurantelor casual, prin deschiderea „Nicolai”, un restaurant ce ofera mancare buna si gustoasa, ce aminteste de gusturile cu care multi dintre noi am crescut. Restaurantul functioneaza si in sistem de delivery, preparatele pot fi servite in locatie sau pot fi comandate prin telefon si ridicate din restaurant.

Meniul propus de Nicolai cuprinde printre altele zama de pui cu taiței de casa, ciorba de fasole cu afumatura, paine de mălai, porcheta la rotisor cu cartofi copti in coajă, o selectie variata de sandivisuri, deserturi precum  orez cu lapte si dulceata sau gogosi de casa. Pentru ingrediente, se colaboreaza si cu producatori romani, de exemplu carnea de porc si carnatții sunt aduse saptamanal de la o macelarie din Maramures, iar muraturile sunt puse chiar de Nicolai.

“Eu zic ca tipul de restaurant casual, care se adreseaza unui target mai mare de clienti este mai adaptat modului nostru de a trai si vremurilor de azi, din Romania. Am deja un restaurant de care sunt mandru, asa ca am decis sa deschid si o carciuma in caresa fac o mancare mai nepretentioasa, dar numai din ingrediente proaspete si de calitate, cu legume locale, carne de porc, de pui, carnati de casa si chiar pui la rotisor. Pentru ca vreau sa ma adaptez si sa ma adresez unui public mai larg. Cred cu tarie ca cea mai buna si mai gustoasa mancare e cea facuta din produse locale si de sezon”, spune Nicolai Tand.

Cmentariile sunt închise