Le Petit Festival de Bucarest revine in perioada 16 – 17 iunie

Cea de-ai treia editie a Le Petit Festival, tipul de festival boem in aer liber, intim si concis, cu o nota classy&chic, revine in Bucuresti in perioada 16 – 17 iunie, incercand sa ofere si de aceasta data o experienta memorabila concentrata intr-o singura zi/noapte.

Inca de la prima editie festivalul s-a pozitionat ca eveniment anual muzical de socializare, reusind sa adune de fiecare data peste 3.000 de participanti.

“Le Petit Festival de Bucarest este un eveniment cosmopolit de social networking insa in pasi de dans, ce are loc de fiecare data intr-o locatie amenajata feeric, unde toti cei prezenti vor petrece cateva ore bune intr-o atmosfera joviala si destinsa. Se adreseaza din nou oamenilor frumosi, veseli, tuturor celor care apreciaza muzica si lineup-ul anuntat, adora petrecerile si nu rateaza nicio ocazie de a fi alaturi de prieteni sau de a-si face noi cunostinte”, spun organizatorii.

Anul acesta festivalul se va desfasura in data de 16 spre 17 Iunie 2018, intre orele 08pm – 05am. Locatia aleasa de organizatori (o parte din echipa Nuit Sociale) este Food Circus, o locatie urban-cool amplasata in mijlocul marilor corporatii ale Bucurestiului pe platforma Pipera.

Accesul va fi permis doar pe baza bratarilor/biletelor achizitionate in avans. Costul unui bilet/unei bratari este de 50 Lei si se poate achizitiona astfel: ☆Fizic, urmarind punctele de intalnire anuntate periodic de organizatori pe pagina oficiala a evenimentului: sau ☆On-line, de la  www.kompostor.ro.

Cmentariile sunt închise