Lantul KFC continua sa se extinda, cel mai recent restaurant fiind deschis in incinta Auchan Drumul Taberei

Lantul KFC a dechis zilele trecute un nou restaurant in Bucuresti, dotat cu sistem de servire de tip fusion, valoarea investitiei ridicandu-se la suma de 350.000 euro.

Noul KFC, al 29-lea din Capitala si al 71-lea la nivel national, este situat in zona de food court a centrului comercial Auchan din Drumul Taberei si ocupa o suprafata de aproximativ 160 mp. Potrivit reprezentantilor companiei, noua unitate este dotata cu tehnologie de ultima generatie, fiind integrat sistemul de servire tip fusion care permite deservirea mult mai rapida a clientilor, in aproximativ 60 de secunde.

„Pentru a fi mai aproape de clientii nostri fideli, planurile conturate pentru acest an vizeaza deschiderea a cat mai multe locatii la nivel national. Inaugurarea restaurantului cu numarul 71 reprezinta pentru noi un alt pas important in dezvoltarea businessului si in concretizarea planurilor. Suntem bucurosi ca putem sa crestem gradual si, mai ales, sa dezvoltam cat mai multe locatii atat de indragite de fani. Ii asteptam pe acestia in restaurant cu oferte si produse delicioase”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Sphera Franchise Group.

Lantul KFC este operat in sistem de masterfranciza de catre Sphera Franchise Group S.A., alaturi de Pizza Hut, Pizza Hut Delivery si Taco Bell.

Cmentariile sunt închise