KFC continua sa se extinda: deschide un restaurant in Centrul Vechi si un drive-thru in Oradea

Reteaua de restaurante KFC a deschis primul sau restaurant din Centrul Vechi al Capitalei, pe strada Selari, si un  Drive Thru in Oradea, al treilea din acest oras. Cu aceste doua noi unitati, ce au necesitat o investitie de peste un milion de euro, KFC ajunge la 65 de restaurante la nivel national. Restaurantul situat intr-una dintre cele mai frecventate zone pietonale din Capitala are o suprafata de 200 de metri patrati si doua niveluri, in timp ce prima unitate Drive Thru din Oradea are o suprafata de 130 mp si este deschisa 24/7.

„Ne bucuram sa anuntam deschiderea restaurantelor KFC in doua orase importante din tara, Bucuresti si Oradea. Printre realizarile importante de anul acesta se numara mult asteptata inaugurare a locatiei din Centrul Vechi, una dintre cele mai populare si intens circulate zone ale Capitalei. De asemenea, deschiderea portilor primului Drive-Thru din Oradea ne confirma performantele pe care am reusit sa le atingem, ajungand din ce in ce mai aproape de consumatorii nostri din intreaga tara. Ii asteptam cu drag pe toti cei care vor sa ne treaca pragul pentru a savura cele mai delicioase si proaspete preparate, pregatite in fiecare zi, in restaurante, de bucatarii nostri”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC.

Brandul KFC este operat in sistem de masterfranciza de Sphera Franchise Group S.A, alaturi de  Pizza Hut, Pizza Hut Delivery si Taco Bell.

Cmentariile sunt închise