Incep inscrierile pentru competitia “Cel Mai Bun Sommelier din Romania 2018”

Asociatia Somelierilor din Romania a anuntat inceperea perioadei de inscrieri pentru competitia “Cel Mai Bun Sommelier din Romania 2018’’, de astazi, 20 iulie 2018. Concursul, aflat la a 15-a editie si devenit traditie pentru industria de profil din Romania, se va desfasura la Bucuresti in perioada 24 septembrie – 26 septembrie 2018.

Concursul organizat de Asociatia Somelierilor din Romania (A.S.R.), singura Asociatie din tara de profil recunoscuta International, reprezinta una dintre cele mai de seama certificari acordate somelierilor, castigatorii putand reprezenta mai departe tara noastra la nivel international. Candidatii dornici sa participe la competitie se pot inscrie pana pe data de 20 august 2018, prin trimiterea unui CV la adresa ad@horecadevelopment.ro.

Competitia “Cel Mai Bun Sommelier din Romania 2018” se va desfasura sub auspiciile A.S.I. (Asociatia Internationala a Somelierilor), urmand ca din comisia de jurizare sa faca parte atat castigatori ai Concursului National, cat si membri din Asociatia Internationala de Somelieri (A.S.I.).

Cmentariile sunt închise