Ice Cream Festival, in perioada 17 – 19 august, la Hard Rock Cafe

Hard Rock Cafe organizeaza in week-end-ul 17 – 19 august 2018,  Ice Cream Festival, un eveniment ce ofera participantilor ocazia de a “degusta” inghetata in cele mai incitante combinatii: cu pepene galben, cu waffle calde, mini choux-uri pufoase sau acompaniata de brownie, bezele, ciocolata, alune si covrigei sarati. De asemenea, inghetata va fi vedeta si in doua cocktailuri speciale sau in celebrele milkshake-uri.

Meniul, pregatit de Chef Corneliu Carstea, cuprinde “preparate” precum:

Frutti Ice Cream Combo -jumatate de pepene galben umplut cu o avalanșă de inghetata asortata si “imbracat” intr-o simfonie de fructe proaspete. Stropit la final cu piure aromat de zmeura si de mango.

Madness Ice Cream – Cupe de inghetata asortata, insotite de sos de ciocolata si piure de zmeura. Acoperit cu o avalansa de frisca, cuburi mici de brownie preparat in casa, bezele, bucatele de ciocolata, biscuit Oreo, napolitana, covrigei sarati, bomboane colorate. “Nebunia” e desavarsita cu un strop de Amaretto la final.

Waffle Bomb – Doua waffle fierbinti, mangaiate de sosul de caramel si racorite de cupe generoase de inghetata asortata si frisca din belșug. Finisat cu fructe proaspete si la final stropit cu piure aromat de zmeura si de mango.

Profiterol – Mini choux-uri pufoase umplute cu crema fina de fructe de padure, mango si cappuccino, acompaniate de inghetata de vanilie savuroasa, frisca din belșug, alune de padure sarate si covrigei crocanti. Finisat cu doua betisoare din foaie de napolitana umplute cu ciocolata, busuioc si ciocolata cu menta.

Vanilla Rock Beer Shake – Coca-Cola, vodca Smirnoff Vanilla, Captain Morgan Spiced si sirop Monin de zahar brun, sub o avalansa de inghetata de vanilie si frisca.

Twist & Shout Shake – Rom Captain Morgan Spiced, Guinness, crema de cacao, inghetata de vanilie si sirop Monin de caramel sarat. Acoperit cu frisca, sirop de ciocolata, caramel si bucatele crocante de bacon.

Cmentariile sunt închise