Hotelul Privo isi adauga inca doua premii in palmares si este inclus ca destinatie speciala in prima editie a ghidului Gault & Millau Romania

Hotel PRIVO  si-a adaugat in palmares premiile „Hotelul anului 4* neafiliat unui lant international” – locul 1 si “Cel mai bun restaurant hotelier pentru fine dining” – locul 2, in cadrul in cadrul Galei Top Hotel Awards, organizata in luna mai, la hotelul JW Marriott din Bucuresti.

“Suntem onorati si recunoscatori pentru aceste premii. Este o recunoastere la nivel national a hotelurilor independente, neafiliate unor lanturi internationale, precum si a restaurantelor de hoteluri la categoria fine dining, care ne motiveaza sa ne mentinem la acest nivel si in viitor. Dupa cele 34 premii internationale si nationale, aceste premii confirma experienta unica pe care o au oaspetii in hotelul si in restauranul nostru. Succesul nostru se bazeaza pe efortul intregii echipe. Le multumim tuturor oaspetilor nostri, celor care ne-au sustinut in acesta competitie si membrilor echipei PRIVO”, a declarat Adina Plopeanu – Director General & Owner Hotel PRIVO.

TopHotel Awards premiaza excelenta si performanta din industria de turism si a ospitalitatii din Romania. De la industria hoteliera, la turism, spa-uri si agrement, toate au in comun calitatea exceptionala si o abordare profesionista in relatia cu turistii.

De asemena, Hotel PRIVO a fost inclus recent in prima editie a ghidului Gault & Millau 2018, la sectiunea Destinatii Speciale. Ghidul Gault & Millau Romania 2018 a fost lansat in luna mai a.c. si include 141 de resturante si localuri POP (cele care ofera o atmosfera mai relaxata si mai accesibila decat cea dintr-un restaurant clasic) din sase orase: Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Oradea, Brasov si Sibiu. Restaurantul PRIVO a fost inclus la categoria Destinatii Speciale, cu un punctaj de 12 puncte si o boneta si a fost selectat in primele 3 restaurante din Romania pentru “Best service 2018”.

 

PRIVO este un refugiu minimalist pentru business si relaxare ce cuprinde hotelul si ansamblul istoric format din Villa Csonka si parcul cu o suprafata de 3.500 m.p. Hotel PRIVO are 46 de camere si apartamente, restaurant, 3 sali de conferinte (200/60/14), lobby-bar, terasa, enoteca, spa, parcare.

Restaurantul cu o capacitate de 180 de locuri ofera meniu à la carte cu specific international, precum si posibilitatea organizarii de evenimente corporate si private, prezentari si degustari tematice. Specialistii în gastronomie propun produse proaspete, organice care completeaza meniul distins al restaurantului. Meniurile restaurantului au fost semnate in primul an de la deschidere de Executive Chef Doru Pastrama, in 2015 de Executive Chef Martin White si începand cu 2016 meniul este realizat in colaborare cu Henrik Sebok, Certified Master Chef.

Enoteca detine o selectie de peste 350 etichete de vinuri si aproximativ 4.000 sticle,  avand o camera pentru degustari si o camera dedicata depozitarii si tezaurizarii pe termen lung. Sommelierul casei Marius Danciu a realizat o selectie de vinuri in concordanta cu meniul restaurantului si care sa acopere cat mai multe zone viticole ale lumii.

Cmentariile sunt închise