Hotel Epoque estimeaza venituri de circa 2,4 milioane de euro pentru anul in curs

Hotel Epoque a inregistrat o cifra de afaceri de 1,75 milioane euro in primele noua luni ale anului 2016, reprezentand o crestere de 6% fata de perioada similara a anului trecut, rezultat datorat cresterii cu peste 41% a vanzarilor din MICE si cu 11% a restaurantului à la carte. Pana la finalul lui 2016, Epoque estimeaza venituri de 2,4 milioane de euro si o crestere de 8% a cifrei de afaceri fata de anul precedent.

diana-popescu“2016 este un an extrem de dinamic pe piata de cinci stele si suntem foarte incantati ca Epoque isi mentine statutul de lider pe segmentul de lux, cu aceleasi performante deosebite pe structura de cazare si cu o dezvoltare semnificativa a Epoque Events Gallery si a segmentului MICE. De asemenea, restaurantul gastronomic L’Atelier a crescut constant in preferintele iubitorilor bucatariei franceze, devenind un reper in peisajul culinar bucurestean. Obiectivele noastre pentru sfarsitul anului si pentru anul viitor raman legate de cresterea pe F&B si evenimente, precum si cresterea ADR-ului, maximizand productivitatea pe structura de cazare”, a declarat Diana Popescu, Owner& CEO Epoque Hotel si L’Atelier-l’art culinaire.

Hotel Epoque se adreseaza calatorilor cu profil FIT (free independent travelers) a caror prima optiune o reprezinta proprietatile de tip boutique. Calatori internationali in proportie de 85%,oaspetii Epoque provin din Europa, Asia si America, in special din tari precum : SUA, UK, Israel, Franta sau Germania. In perioada ianuarie – septembrie 2016, Epoque a inregistrat o ocupare de 70% in zilele saptamanii si de 64% in zilele de weekend.

 

Carmen.ionescu@modernbuyer.ro

Cmentariile sunt închise