Cum iti faci meniul de bauturi mai profitabil  in functie de specificul localului si preferintele consumatorilor. Localuri in trend si concepte noi pe piata.

Horeca Insight, cea mai vastă platformă de comunicare B2B pentru industria Horeca, organizează pe data de 23 Mai 2017 cea de-a doua ediție a Horeca Next Level – Beverage Trends, singurul eveniment dedicat exclusiv dezbaterilor pe tema obiceiurilor și tendințelor de consum din segmentul băuturilor. Factori de decizie din restaurante și hoteluri, baruri și cafenele vorbesc despre evoluția pieței, despre cerere și ofertă, despre așteptările lor de la furnizori, dar și despre preferințele consumatorilor. Vom afla cum au evoluat oferta și cererea, atât per ansamblul pieței cât și individual, în funcție de specificul locației, care sunt principalele direcții abordate în alcătuirea meniurilor de băuturi, cum putem atrage și fideliza consumatorii.

În paralel, va avea loc o expoziție de băuturi (spirtoase, bere, vin, cafea, premixuri și topping-uri pentru cocktail-uri), prezentate de producători, importatori și distribuitori importanți din piață.

Horeca Next Level – Beverage Trends se va desfasura in 23 mai 2017 la Sheraton Bucharest Hotel – Sala Platinum.

Program Horeca Next Level  – Beverage Trends 2017

09:30 – 10:00 – Inregistrarea participantilor

10:00 – 11:30 – Panel I. Inovație în alcatuirea meniului de vinuri, în funcție de profilul locației: restaurant fine dinning, casual, wine bar, restaurant de hotel.
Consumatorul: cine își asumă misiunea de educare pieței. Instrumente pentru atragerea și fidelizarea consumatorilor.
Tendințe și perspective privind piața vinului, consumul, cerere vs. ofertă.
Turismul viticol astăzi.

11:30 – 13:00 – Panel II. Băuturi spirtoase/Cocktails: Cum au evoluat cererea și oferta.
Cum alegi produse reprezentative, care să se potrivească conceptului.
Cum influențeaza piața introducerea unor noi categorii / Educarea și atragerea consumatorilor.
Cât de pregatită este, în prezent, piața românească pentru cocktail-uri?
Cocktail-uri în trend: Tendințe pentru 2017 (noi rețete, noi ingrediente, noi metode de realizare etc.).
Concepte inedite.

14:00 – 15:30 Panel III. Bere: Cum se prefigurează consumul în 2017, în funcție de profilul localurilor, ocazii de consum și tipuri de bere.
Impactul dezvoltării portofoliilor asupra pieței și consumului / Educarea consumatorilor.
Principalele provocări ale jucătorilor din piață / Proiecte de colaborare între furnizori și operatorii Horeca
Factori care pot impulsiona piața berii.

15:30 : 17:00 Panel IV. Cafea și băuturi pe bază de cafea – Tendințe de consum.
Cafeaua de specialitate: educarea consumatorilor, atragerea și fidelizarea acestora;
Care sunt criteriile după care se ghidează un proprietar/manager atunci când achiziționează cafeaua ce urmează să o comercializeze în locația sa;
Concepte de locații – Autentiticitatea, calea spre diferențiere;
Trenduri pe piața profesională a cafelei.

Acces la Horeca Next Level  – Beverage Trends 2017

INREGISTRARE FURNIZORI

Prezenta furnizorilor la conferinta “Horeca Next Level” ( 23 mai 2017 ) se face pe baza de bilet. DESCARCA FORMULARUL DE PARTICIPARE PENTRU FURNIZORI.

INREGISTRARE HORECA – GRATUIT

Participarea reprezentantilor locatiilor Horeca la conferinta “Horeca Next Level” ( 23 mai 2017 ) este gratuita, in limita locurilor disponibile. Inregistrati-va folosind formularul de mai jos ( sau la email-ul: evenimente@horecainsight.ro ) pana pe 19 mai 2017.

Numele (obligatoriu)

Companie / Locatie (obligatoriu)

Functie (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Captcha
captcha