Horeca Next Level – Prezentare

HORECA NEXT LEVEL – TRENDURI BEVERAGES

Este singurul eveniment complex dedicat exclusiv amplului domeniu al bauturilor. Aflam impreună care sunt noutatile in domeniu, ce instrumente avem la indemana, cum inventam instrumente noi pentru atragerea si fidelizarea consumatorilor, precum si principalele directii abordate in alcatuirea meniurilor de bauturi.

Participanti

  • Antreprenori, manageri de restaurante, baruri si cafenele, consultanti in domeniul food & beverages;
  • Reprezentanti ai unor importante lanturi hoteliere;
  • Reprezentanti ai celor mai importanti furnizori de ingrediente si servicii pentru acest segment.

Editia 2016

Proprietari si manageri de restaurante, hoteluri, baruri si cafenele, somelieri, consultanti in domeniul food & beverages, si-au dat intalnire pe data de 31 mai 2016, la Horeca Next Level – Trenduri Beverage, cel mai important eveniment din Horeca dedicat tendintelor de consum din domeniul bauturilor.

Evenimentul s-a bucurat de prezenta a nu mai putin de 20 de speakeri, nume importante din industria Horeca, atat antreprenori si reprezentanti ai unor locatii de succes, cat si renumiti profesionisti din industria bauturilor.

Edita 2016


HORECA NEXT LEVEL – FOOD

Eveniment ce reuneste in fiecare an proprietari de restaurante, reprezentanti ai marilor lanturi de restaurante, reprezentanti ai furnizorilor pentru industria Horeca, consultanti etc. pentru a vorbi despre cele mai recente tendinte din domeniu, despre curajul de a te diferentia in piata, despre ingredientele succesului, despre educarea consumatorilor, despre evolutia diferitelor concepte samd.

Participanti

  • Proprietari ai unora dintre cele mai mari business-uri Horeca de pe piata romaneasca, antreprenori, manageri de restaurante, baruri si cafenele, consultanti in domeniul food & beverages;
  • Reprezentanti ai unor importante lanturi hoteliere;
  • Reprezentanti ai celor mai importanti furnizori de ingrediente si servicii pentru acest segment.

Edita 2016

Prima editie a evenimentului s-a bucurat de prezenta a peste 130 de participanti si s-a dovedit a fi un bun prilej de a pune in atentia audientei atat principalele provocari cu care se confrunta industria Horeca, din mai multe puncte de vedere, de la relatia cu furnizorii pana la angajati, cat si care ar fi ingredientele succesului, in functie de conceptul gestionat.

Despre curajul de a te diferentia in piata, despre ingredientele succesului, despre ce este o experienta fine dining, cine sunt promotorii bucatariei haute cuisine si cum se implica ei in educarea consumatorilor, despre evolutia conceptelor bistro si street food si care vor fi directiile de dezvoltare ale acestora in viitor, dar si despre potentialul exoticelor locatii cu specific asiatic, vor vorbi unii dintre cei mai cunoscuti chef-i si proprietari de restaurante din Romania, precum si reprezentanti ai unor mari lanturi de restaurante.

EDITITA 2016


HORECA NEXT LEVEL – DESSERT TREND

Primul si singurul eveniment de pe piata romaneasca ce pune in prim plan evolutia si oportunitatile de dezvoltare a segmentului cofetarii-patiserii-gelaterii.

Tematicile au in prim plan atat evolutia obiceiurilor de consum, cat si conceptele de succes, principalele directii de diferentiere si cele mai noi tendinte in acest segment, atat in materie de ingrediente folosite cat si la nivel de concept si strategie de business.

Participanti

  • Reprezentanti ai unor importante branduri de cofetarii, gelaterii, brutarii, patiserii si restaurante de pe piata romaneasca.
  • Reprezentanti ai celor mai importanti furnizori de ingrediente si servicii pentru acest segment.

Edita 2016

Prima editie a Horeca Next Level – Dessert trends: “Prajiturile copilariei, savori occidentale si eclectism. Ce vrea consumatorul urban?”, singurul eveniment dedicat celei mai dulci parti a unui meniu, a reunit peste 120 de participanti, reprezentanti ai unor importante branduri de cofetarii, gelaterii, brutarii, patiserii si restaurante de pe piata romaneasca, precum si reprezentanti ai unora dintre cei mai mari furnizori de  ingrediente si servicii pentru acest segment.

Evenimentul a cuprins o serie de discutii tematice, structurate in trei paneluri, in functie de conceptul de locatie reprezentat: cofetarie, gelaterie, brutarie, patiserie sau restaurant.  Tematicile au fost sustinute de unii dintre cei mai cunoscuti antreprenori, chef-i si manageri din acest segment de piata.

Editia 2016

Citește și Mai multe de acelasi autor

Cmentariile sunt închise