Grupul Orbis intra in Slovenia, prin deschiderea Mercure si ibis Styles Maribor City Center

Orbis Hotel Group, partenerul strategic in Europa de Est al Accor Hotels, a deschis primele sale hoteluri din Slovenia, Mercure si ibis Styles Maribor, impreuna cu partenerul local, investitorul Terme Maribor.  Investitia totala in renovare, ce include camerele de hotel, zonele de lobby si restaurantele, a fost de aproximativ 600.000 de euro.

Ambele hoteluri functioneaza in cadrul unor acorduri de franciza. Astfel, fostul hotel Piramida a devenit Mercure Maribor City Center**** si hotelul Orel este acum ibis Styles Maribor City Center***.

“Hotelul de 4 stele Mercure Maribor City Center isi intampina oaspetii cu o poveste inspirata din faimoasa regiune viticola in care este pozitionat, renumita pentru cea mai veche vita de vie din lume. Hotelurile Mercure din intreaga lume sunt diferite si foarte puternic ancorate la nivel local. Ele se angajeaza sa asigure, in egala masura, calitatea si respectul fata de traditia locala. Maribor, impreuna cu intreaga regiune Štajerska, are o traditie veche sute de ani a respectului fata de vinul de calitate si fata de diferitele regiuni viticole. Pe de alta parte, povestea plina de culoare a hotelului de 3 stele ibis Styles Maribor City Center se refera la faptul ca Maribor, al doilea oras ca marime din Slovenia, este, de asemenea, capitala multor evenimente culturale si gazduieste unul dintre cele mai mari institute culturale publice din Slovenia, Teatrul National Sloven. Maribor este locul ce gazduieste una dintre cele mai mari sarbatori ale artei – festivalul Borštnikov. Prin urmare, un hotel care isi intampina oaspetii in propriul teatru intr-un astfel de oras cultural reprezinta o modalitate buna de a interactiona cu traditia si cu elementele sale distinctive. Calatorind prin povestea diferitelor creatii de balet, drama, opera si tragedie, oaspetilor li se deschide o lume cu totul noua, plina de lucruri interesante de vazut si moduri diferite de a interactiona. Povestea nu numai ca ii va atrage pe oaspeti, ci ii va aduce inapoi la hotel, de asemenea”, spun oficialii AccorHotels / Orbis.

Orbis este cel mai mare operator hotelier din Europa Centrala si de Est, cu peste 120 de hoteluri in portofoliu si unic licentiator al tuturor marcilor AccorHotels in regiune. Slovenia este a 12-a tara in care grupul este prezent. AccorHotels detine peste 4.200 de hoteluri in 95 de tari din intreaga lume, si o echipa globala de peste 250.000 de angajati.

Cmentariile sunt închise