Grupul Orbis cumpara hotelul Mercure Bucharest Unirii, pentru circa 11 milioane de euro

Grupul Orbis a anuntat semnarea unui contract de achizitie pentru terenul, cladirea si operatiunile hotelului Mercure Bucharest Unirii, pentru suma de 11,35 milioane euro, miscarea aliniindu-se strategiei privind alocarea de capital pe pietele cele mai promitatoare.

“Mercure Bucharest Unirii este un hotel de tip midscale, localizat ideal, la cativa pasi de Centrul Vechi si de reperele sale istorice, dar si in zona de afaceri a capitalei vibrante a Romaniei. Asa cum am afirmat anterior, Romania este o piata atractiva cu potential semnificativ si aceasta investitie ofera valoare pe termen lung si randament investitional atractiv”, a declarat Gilles Clavie, presedintele Consiliului de Administratie si CEO al Orbis S.A.

Orbis gestioneaza acest hotel de la sfarsitul anului 2017 si va continua renovarea pentru a finaliza planul de modernizare.

Hotelul Mercure Bucharest Unirii ofera aproape 100 de camere spatioase, moderne si confortabile, atat pentru oaspeti de afaceri, cat si pentru turisti, un bar si un restaurant si poate gazdui diverse evenimente si conferinte.

 

Grupul hotelier Orbis detine 127 de hoteluri si este singurul licentiator pentru toate brandurile AccorHotels in 16 tari: Bosnia si Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Cehia, Estonia, Ungaria, Letonia, Lituania, Macedonia, Moldova, Muntenegru, Polonia, Romania, Serbia, Slovacia si Slovenia. Grupul are in total 20.500 camere. Hotelurile opereaza sub brandurile Sofitel, Pullman, M Gallery, Novotel, Mercure, ibis, ibis Styles si ibis budget. Aceste branduri, recunoscute in toata lumea, ofera servicii de calitate la diferite standarde, variind de la lux de 5 stele la hoteluri economice de 1 stea. Partenerul strategic al Orbis este Accor Hotels.

Cmentariile sunt închise