Program

Program Foodservice & Hospitality Expo

SAMBATA – 20 octombrie 2018

  • 10.00 – 11.00 Inregistrare
  • 11.00 - 11.30 Cuvant de deschidere
  • 11.30 - 12.10 Workshop by SCAE Romania: Totul despre cafea: noi tendinte de consum, demonstratii, tehnici de preparare
  • 12.15 - 13.45 Demonstratii culinare
    • David Contant - Chef ICDE - Horeca School - Low cooked deer filet Autumn colours / Orge perlee come un risotto avec Transilvanian truffle / Salmon with Hollandaise sauce en "cuisson sous vide"
    • Razvan Alexandru - Chef & Co-Owner Wise Social Catering - Mariscada
  • 13.50 - 14.30 Workshop: Salon de gastronomie contemporana - Bucataria romaneasca veche, azi in atentia bucatarilor si consumatorilor
    - Cosmin Dragomir – GastroArt.ro
    - Nico Lontras - Chef & Co-Owner Rare Foods Services
    - Johnny Susala - Chef & Co-Owner Rare Foods Services
  • 14.40 - 16.00 Demonstratii culinare
    • Nico Lontras - Chef & Co-Owner Rare Foods Services – Preparate din bucataria romaneasca
    • Johnny Susala - Chef & Co-Owner Rare Foods Services – Preparate din bucataria romaneasca
  • 16.10 - 16.40 Spirits Show by Barmania – Degustari, solutii inovative pentru bar
  • 16.45 - 17.30 Demonstratii culinare
    • Ciprian Nicolescu - Chef - Culinary consultant & Sr. Lector Horeca School – Muschiulet de porc Bazna glazurat cu sirop de brad, scoarta de copac cu textura de porumb si dovlecel, trufe si carbune activat / Panacota de porumb cu lapte de capra, soric expandat, pietre comestibile, polen si fagure

DUMINICA – 21 octombrie 2018

  • 10.00 – 10.30 Inregistrare
  • 10.30 - 11.15 Workshop: Tendinte in design-ul de restaurant si hotel. Solutii si recomandari de amenajare
    - Sebastian Mindroiu si Radu Calin, Arhitecti, Fondatori – Pick Two Studio
    - Victor Grosu, Arhitect, Fondator - Grosu Art Studio
  • 11.20 - 12.50 Demonstratii culinare
    • Adi Hadean - Chef & Owner Meatic – Demonstratie prin care se vor evidentia transformarile care apar in ingrediente (carne, legume), in slowcooking
    • Jakob Hausmann – Chef – demonstratie Dr. Oetker
  • 13.00 - 13.30 Cocktails Show by Barmania – Demonstratii, produse si solutii inovative pentru bar
  • 13.40 - 15.15 Demonstratii culinare
    • Joseph Hadad - Chef & Owner Joseph Restaurant - 4 elemente fundamentale (foc, pamant, aer, apa) pentru un tribut adus bogatiei pamantului: "Tablou" de toamna, ce va impreuna belsugul legumelor de sezon in combinatie cu un tartar de vita.
    • Ana Consulea - Pastry Chef & Owner Zexe Braserie – Doua dintre prajiturile de la Zexe Braserie - Cocozette si Poirot, destructurate
  • 15.20 - 16.00 Workshop IT: Industria Horeca sub semnul digitalizarii si al noilor tehnologii. Solutii si inovatii
    - Daniela Bogdescu, Fondator - Tel Infinity
    - Cristian Cotabitiu, CEO - eMenu Romania
    - Vlad Isac, CTO Vectron Romania
  • 16.00 - 17.30 Demonstratii culinare
    • Simona Pope - Pastry Chef & Trainer Horeca School - Arta decorurilor din pasta de zahar
    • Ashlie Dias - Executive Chef Sheraton Bucharest Hotel - Freshly smoked Fish with vegetables

LUNI – 22 octombrie 2018

  • 10.00 - 10.30 Inregistrare
  • 10.30 - 11.30 Workshop legislatie: Impactul ultimelor schimbari legislative din domeniu si noi propuneri - Reglementarea bacsisului, TVA 5%, eliminarea salariului mediu impus angajatilor non UE, aspecte practice dupa implementarea GDPR
    - Calin Ile, Presedinte – Federatia Industriei Hoteliere din Romania si Director General – Ibis Romania
    - Camelia Malahov, Tax Director | Retail and Consumer Business | Manufacturing – Deloitte Tax Romania
    - Raul Zachia, Asociat, Practica de Protectia Datelor – NNDKP
    - Dragos Petrescu, Presedinte - HORA - Organizatia Patronala a Hotelurilor si Restaurantelor din Romania
  • 11.50 - 13.20 Demonstratii culinare
    • Catalin Jernoiu - Chef & Owner Restaurant La Calul Alb - Bucatarie creativa avand la baza parti anatomice de vitel mai putin folosite in bucataria de zi cu zi
    • Nicolai Tand – Chef & Owner La Cantine de Nicolai
  • 13.30 - 14.15 Workshop: Piata vinului, prezent si viitor. Evolutia pietei si a obiceiurilor de consum / Turismul viticol si influenta sa asupra dezvoltarii culturii vinului in Horeca
    - Alina Iancu, fondator - CrameRomania.ro si ReVino.ro
    - Sergiu Nedelea, Sommelier - WineTaste
    - Stefan Mortici, co-CEO – Gault & Millau
  • 14.20 – 16.10 Demonstratii culinare
    • Paul Oppenkamp - Chef & Owner The Artist - “Risotto afumat” din arpacas cu trufe romanesti / Caracatita cu fasole batuta / Mousse de Catina cu inghetata din muguri de pin si infuzie de lemongrasst
    • Catalin Petrescu - Executive Chef Nuba si Argentine Steak & Sushi – Bucatarie japoneza contemporana
  • 16.15 - 16.30 Cuvant de incheiere