Data

20 - 22 octombrie 2018

Locatia

Romexpo Pavilion B1, Bucuresti

Organizator

Horeca Insight

Bilete

Exclusiv online

Foodservice & Hospitality Expo este unica expozitie internationala din Romania destinata industriei Horeca.

Evenimentul ofera expozantilor – furnizori de produse alimentare si non-alimentare, furnizori de mobilier, echipamente si solutii pentru operatorii din industria Horeca -, posibilitatea sa-si prezinte intreg portofoliul de produse, atat prin intermediul standurilor proprii din cadrul expozitiei, cat si prin intermediul unor demonstratii culinare.
Timp de trei zile, vizitatorii – proprietari de locatii Horeca, chef-i, manageri de achizitii, sommelieri, barmani, barista, consultanti etc. - vor avea sansa sa viziteze standurile expozantilor pentru a se informa cu privire la produsele nou lansate, precum si pentru a testa si compara produsele si serviciile oferite de catre acestia.

Foodservice & Hospitality Expo nu reprezinta doar o platforma ce prilejuieste intalniri de business pentru toti profesionistii din Horeca, ci le ofera si oportunitatea de a fi la curent cu ultimele tendinte din aceasta industrie prin intermediul workshop-urilor dedicate anumitor tematici: Gastro, Bauturi, Cafea si Desert, Mobilier si Echipamente.
Va asteptam la Foodservice & Hospitality Expo sa descoperiti noutatile, inovatiile, tendintele pietei Horeca, sa descoperiti noi oportunitati de business, sa va bucurati de numeroase ocazii de networking cu oamenii din industrie si sa experimentati atmosfera singurei expozitii internationale din Romania destinata industriei Horeca!

Structura

Expozitie de produse si servicii destinate industriei Horeca.

Business Events

Conferinte, workshopuri, demonstratii axate pe comunicarea de informatii relevante si know-how.

Networking

Intalniri intre expozanti si partenerii de afaceri.


Vizitatori

Profesionistii din industria ospitalitatii din Romania.
Editia 2018Eveniment organizat sub patronajul :

Eveniment sustinut de:

Parteneri Media: