Expozanti

Expozanti

URBB, unul dintre cei mai mari producători de bauturi de pe piata locala, fiind prezent pe piata berii, a bauturilor racoritoare si pe cea a cidrului.

Compania a fost înființată în anul 2000, având încă de la bun început un obiectiv foarte clar: contribuirea la dezvoltarea segmentului HoReCa, oferind servicii de consultanță și o gamă variată de echipamente.

Bergenbier S.A. este unul dintre cei mai activi producători de bere de pe piaţa românească, activând în România din anul 1994. Compania operează în prezent o unitate de producţie la Ploieşti, iar echipa numără aproximativ 700 de angajaţi.

Cafenelele si restaurantele au parte tot timpul de noi provocari iar Coffee Shop Solutions continua drumul început în 2003! În fiecare an am adaugat portofoliului nostru noi brand-uri, pentru noi devenind deja o traditie...

Snick Ambalaje și Consumabile este o afacere de familie cu capital 100% românesc, ce oferă un portofoliu de circa 4000 ambalaje și consumabile de unica folosință incluzând și gama de produse deosebite...Balde este un aparat inovator care foloseste principiul “Bottle in Bottle” pentru a oferi cea mai buna calitate a berii.


S.C. Parmafood Group Distribution S.R.L. este o companie cu capital romanesc infiintata in 1992 in Bucuresti. Este unul dintre principalii jucatori de pe piata din Romania de distributie a alimentelor si bauturilor.

În inima podgoriei Dealu Mare, într-o oază de liniște, se ridică însoritele coline ale viilor Budureasca – loc străvechi, cu rădăcini adânci în istoria și cultura vinului. Dovezile arheologice găsite ...

#TeamFresh trei companii care colaborează strâns pentru a oferi soluții și servicii complete de aprovizionare cu fructe, legume și verdețuri: Eisberg, Microgreens și Coșul de legume și fructe.

#TeamFresh trei companii care colaborează strâns pentru a oferi soluții și servicii complete de aprovizionare cu fructe, legume și verdețuri: Eisberg, Microgreens și Coșul de legume și fructe.

#TeamFresh trei companii care colaborează strâns pentru a oferi soluții și servicii complete de aprovizionare cu fructe, legume și verdețuri: Eisberg, Microgreens și Coșul de legume și fructe.


O bucată de pământ, dorința de a face un business în domeniul agriculturii și un plan de afaceri gândit cu minuțiozitate sunt ingredientele care conturează businessul Profructta. Conceptul care a luat nastere in 2013..


UniPek este o întreprindere familială, 100% de origine bulgară cu o istorie de 25 de ani în domeniul panificaţiei. De-alungul anilor compania şi-a dezvoltat gama de produse, iar volumul de producţie a crescut, în momentul de faţă gestionând cu ...

Perutnina România face parte din grupul de firme Perutnina Ptuj, cel mai important producător şi procesator de carne din Sud -Estul Europei. Cu 115 ani de tradiție, Perutnina Ptuj şi-a construit renumele de producător şi specialist...


AUR’A MINERAL WATER SRL este o companie din Ocna de Fier, jud. Caraș-Severin, România care are calitatea de producător și funcționează conform COD CAEN 1107 – PRODUCŢIA DE BĂUTURI RĂCORITOARE NEALCOOLICE.

AQUA Carpatica este un brand premium de apă minerală naturală prezent atât pe piața din România, unde este cel mai vândut brand pe segmentul de apă minerală naturală plată în valoare, dar şi în volum, cât și pe piața internațională.

În zona Sâmbureștiului se creează vinuri de cel puțin patru veacuri, prima atestare datează încă din 1621, de aceea, la Sâmburești vei găsi nu doar cele mai renumite soiuri internaționale, soiuri pentru care și-a câștigat faima...


De peste 20 ani, Macromex este liderul in industria de produse alimentare, pe segmentul de produse congelate si refrigerate. Experienta in domeniu, pasiunea de a fi mereu cu un pas inainte, profesionalismul intregii echipe, calitatea produselor...

HSB este o companie relativ noua pe piata HoReCa din Romania ea luand nastere la finalul anului 2015. Aceasta a aparut din dorinta de a oferi consumatorilor din Romania o alta alternativa la bauturile racoritoare din segmentul...


Produsele Yummy Tummy BIO sunt primele gustări certificate ecologic din România, ce au la bază ingrediente proaspete, provenite de la fermele agricole de familie, un concept pentru o viață sănătoasă introdus în România de compania Alchemis Solutions.


Trufex Europe inseamna pasiune, produs romanesc de calitate si pregatit pentru consum de hypermarket, brand accesibil pentru cosul mediu de cumparaturi, deoarece este necesara o cantitate mica de produs de baza pentru multe retete.


Vectron este liderul de piață din Germania, Benelux, Austria și Elveția în soluții POS, dedicate managementului vânzărilor din industria HoReCa, cu peste 200.000 de sisteme instalate în 30 de țări.


JJ DISPLAYS este o afacere de familie înființată în anul 2002. Este prima companie românească de producție publicitară specializată în sisteme de afișare și prezentare profesionale din aluminiu și materiale acrilice.

Acest produs profesional a fost conceput special pentru bucătari, cu scopul creșterii eficienței și calității în orice bucătărie.

eMenu este un serviciu de meniuri digitale complet, inteligent si dinamic. Designul personalizat, atenția la detalii și customer service-ul oferit eMenu ...

Uber Eats is a mobile application that connects customers, restaurants and delivery partners. Launched in May 2018 in Bucharest and present in more than 200 cities worldwide, Uber Eats` mission statement is to make eating well effortless at any time, for anyone.Cu o experienta de 20 de ani pe piata din Romania, Hydroline ajuta oamenii sa-si petreaca timpul liber intr-un mod cat mai relaxant, punand la dispozitia acestora calitatea si performanta exceptionala a produselor sale.

ZUMMO este unul dintre cei mai mari producatori de aparate vending si horeca din Europa.
Ofera o gama variata de produse horeca – juicere profesionale, automate:

Compania Young-Venture SRL are ca domeniu principal de activitate oferirea de solutii complete de vending. Prin intermediu sistemului YoungDuo pe care il promovam oferim facilitatea de a avea totul intr-un singur loc.

Net Shape oferă servicii în domeniile Wireless și Telecom și are în portofoliul său mii de proiecte finalizate cu success în cei peste 12 ani de activitate.

Importator oficial in Romania si distribuitor al brandurilor companiilor Brown Forman ( Jack Daniel’s, Finlandia, ) Bacardi – Martini, Remy – Cointreau, Jagermeister, Edrington Group, Evian, Laurent Perrier, Finest Call, Bols.

Doriti sa deschideti o locatie Horeca sau sa faceti imbunatatiri la cea pe care o detineti deja? V-ați saturat sa tot cautati si sa tot incercati care dintre produsele textile necesare intr-un hotel, pensiune, restaurant sau sala de evenimente sunt mai bune?
De ce sa fii expozant?

 • Veti avea oportunitatea de a va prezenta portofoliul de produse si solutiile destinate industriei Horeca
 • Veti avea posibilitatea de a va prezenta noile produse si inovatii direct publicului tinta
 • Veti avea posibilitatea de a verifica produsele si ofertele in ceea ce priveste competitivitatea si gradul de acceptabilitate a pietei
 • Veti intra in contact cu mii de profesionisti, ce vor vizita expozitia in cele trei zile, avand astfel posbilitatea sa va construiti o baza de date cu noi potentiali clienti
 • Veti avea posibilitatea sa intrati pe piata romaneasca sau sa stabiliti noi contracte de business
 • Veti putea oferi direct informatii clientilor dumneavoastra despre produsele, ofertele si promotiile companiei dumneavoastra.
 • Veti putea prezenta si testa noi produse si servicii chiar in fata clientilor si potentialilor clienti.
 • Veti avea sansa de a identifica si atrage noi parteneri de business, ceea ce se va traduce, implicit, prin cresterea afacerilor ambelor parti implicate
 • Veti avea posibilitatea de a primi feed-back direct de la clienti.

Expozanti

 • Furnizori de bauturi alcoolice si non-alcoolice
 • Furnizori de produse de panificatie, patiserie si cofetarie
 • Furnizori de produse branzeturi si alte produse lactate
 • Furnizori de carne si produse din carne
 • Furnizori de produse, echipamente si accesorii pentru intretinerea curateniei si igienei pentru hoteluri, restaurante etc.
 • Furnizori de produse congelate
 • Furnizori de fructe si legume
 • Furnizori de ingrediente si materii prime
 • Furnizori de produse non-food, de la vesela pana la produse textile
 • Furnizori de mobilier, echipamente profesionale si accesorii
 • Furnizori de echipamente si solutii IT

Cerere oferta expozant

Conteactaza-ne pentru a primi o oferta personalizata pentru a deveni partener al evenimentului.