Doar o saptamana pana la Horeca Next Level – Food: “Consumatorul modern: intre fine dining si comfort food”

Inscrie-te acum!

Cea de-a doua editie a Horeca Next Level – Food: “Consumatorul modern: intre fine dining si comfort food” va aduce in prim plan trendurile de consum actuale, care se focuseaza din ce in ce mai mult pe mancarea sanatoasa, ingrediente de calitate si servicii ireprosabile, cerinte care prefigureaza schimbari majore in business-urile din Horeca. Insa, in urma acestor provocari, piata a beneficiat de un suflu nou: pe langa dezvoltarea diversitatii conceptelor si atentia indreptata catre produsele locale, s-au facut pasi in directia solidarizarii oamenilor din industrie, s-au facut remarcate, timid, initiative in directia instruirii profesionistilor sau s-a adus in atentie importanta combaterii risipei alimentare.

Prezenta editie se bucura de participarea unor profesionisti ce s-au facut remarcati prin eforturile sustinute pe care le-au depus ca sa contribuie la dezvoltarea pietei romanesti de Horeca: fie “luptand” ca un anumit format sa-si castige locul in piata, fie initiind si dezvoltand un segment de nisa, fie prin lansarea unor concepte noi, curajoase, fie militand pentru aducerea in actualitate a retetelor vechi traditionale si promovarea unei indentitati culinare de tara.

Chef Joseph Hadad, Chef Patrizia Paglieri, Cristian Preotu – Le Manoir, Radu Rughinis – TrufArt, Valentin Hristu – Paine si Vin, Vladimir Popa – Raionul de Peste, Chef Radu Nedelcu – Sardin, sunt speakerii care vor vorbi in prima parte a evenimentului despre reinventare si diferentiere, despre concepte inedite, de la fine dining si gastronomie de lux pana la locatii de nisa, wine bar-uri si restaurante cu un anumit specific, dar si despre curajul si perseverenta de a-ti asuma educarea pietei si mentinerea unui trend de consum.

Radu Tanase, Calif si Chef FOA vor vorbi despre segmentul restaurantelor casual si casual fast, in postura de reprezentanti ai unor businessuri ce si-au castigat deja succesul in randul consumatorilor, in timp ce despre actualul si arzatorul subiect al locului in piata al restaurantelor ce mizeaza pe bucataria traditionala sau pe specificul romanesc vor dezbate Daniel Mischie, City Grill, Oana Coanta, Bistro de l’Arte, Nico Lontras si Sorin Petru Cucu, Mahala, oameni care s-au remarcat de-a lungul timpului prin reusita businessului pe care il conduc, prin promovarea bucatariei romanesti, prin initiativele privind indentificarea unei amprente locale sau nationale si prin eforturile depuse pentru a gasi si readuce in actualitate retete traditionale si/sau romanesti.

Va asteptam alaturi de noi pentru o zi de dezbateri intense si networking cu profesionistii din industria Horeca!

Mai multe detalii despre tematici, program si modalitati de inscriere pe pagina de eveniment Horeca Next Level – Food 2017

Cmentariile sunt închise