Conceptul Brunch Deluxe revine la Sheraton Bucharest Hotel

Conceptul Brunch Deluxe, lansat anul trecut de Sheraton Bucharest Hotel, revine si in aceasta toamna, cu un meniu complex conceput de Chef Ashlie Dias, alaturi de echipa sa. Meniul cuprinde preparate cu influente din bucataria internationala, bucataria asiatica si, ca un element nou anul acesta, o colectie de preparate specifice bucatariei romanesti.

“In fiecare duminica, restaurantele Avalon, respectiv Benihana vor fi pregatite sa gazduiasca peste 150 de  gurmanzi, pe care ii vor rasfata cu o varietate de preparate pentru toate gusturile, servicii de tinuta si muzica live. Principala atractie a editiei de debut va fi reprezentata de un ton spectaculos, de 40 kg, pe care Chef Ashlie Dias il va prepara cu indemanare si il va servi oaspetilor intr-o maniera deosebita. Un alt element unicat al conceptului de Brunch Deluxe il reprezinta show-ul culinar de gatit live la teppanyaki, pe care bucatarii Benihana il prezinta cu maiestrie. De asemenea, de curand, restaurantul Benihana a relansat noul meniu ce aduce o explozie de gusturi, culori, arome unice, sub forma unor specialitati exotice japoneze ce vor putea fi degustate de asemenea la Brunch”, au declarat reprezentantii Sheraton.

Ca o completare, oaspetii se pot relaxa la noua facilitate a hotelului, SkyView Pool & Spa care se gaseste la etajul doi al hotelului si unde oaspetii se pot bucura de piscina si de de momente de odihna pe sezlongurile confortabile puse la dispozitie.

Brunch Deluxe va fi disponibil in fiecare duminica, in restaurantele Avalon, respectiv Benihana, in intervalul orar 12:30 – 16:00, la pretul de 235 lei de adult, respectiv 115 lei de copil (intre 6 si 12 ani). Copiii pana in 6 ani beneficiaza de acces gratuit, de asemenea accesul la piscina hotelului este inclus, dupa ora 16:00.

Cmentariile sunt închise