Chef Joseph Hadad, ambasador de imagine pentru brandul de mustar Maille

Brandul de mustar Maille a anuntat incheierea unui parteneriat strategic pe termen lung cu Chef Joseph Hadad, astfel ca din luna aprilie, produsele vor fi disponibile la vanzare sub recomandarea si garantia unuia dintre cei mai apreciati chefi din Romania.

“Mustarul Maille, recunoscut international pentru calitatea superioara si gustul fin, este unul dintre produsele preferate de catre Chef Joseph Hadad, pe care il foloseste cu fidelitate de ani de zile atat in preparatele facute acasa, cat si in retetele din restaurantele sale, Caju si Joseph din Bucuresti. Aprecierea chef-ului Joseph Hadad pentru produsul premium frantuzesc s-a concretizat intr-o colaborare stransa cu brandul Maille inca din 2015. Pana in prezent, au fost organizate cine gastronomice exclusiviste si cooking class-uri in care Chef Joseph Hadad a pus in valoare diverse preparate, simple sau sofisticate, folosind printre ingredientele de baza mustarul Dijon Maille”, spun rerprezentantii De Silva Exclusiv, companie in al carei portofoliu se afla brandul Maille.

“Pentru un plus de fericire, adaugati mustar. Vorbesc cat se poate de serios! Mustarul va condimenteaza si la propriu, si la figurat viata deoarece este un ingredient minune, sanatos, cu proprietati benefice pentru organism, impulsionand starea de bine. In bucataria mea am cel putin un borcan cu mustar, iar de ani de zile folosesc mustarul Dijon de la Maille pentru ca il gasesc in diverse sortimente, cu ingrediente 100% naturale si pentru ca imbogateste mancarea cu un gust fin”, explica Chef Joseph Hadad de ce mustarul este un condiment esential in orice bucatarie.

Mustarul Maille, disponibil in 7 tipuri de sortimente diferite, dijon original, cu hrean, cu boabe de mustar intregi, cu miere, cu maioneza, mediu-iute, fin gourmet, poate fi folosit pentru o varietate de retete cu carne sau peste, sosuri, salate, dar poate fi consumat si ca atare, direct din borcan. Chef Joseph Hadad obisnuieste sa foloseasca mustarul Maille in preparatele sale favorite, atat in retete sofisticate – Piept de pui cu mustar si crusta de crutoane, Cotlete de miel in crusta de ierburi aromatice si crema de mustar, Ceviche de sea bass cu avocado si sos de mustar, Sorbetto de mustar, cat si in preparate facute rapid – Salata de de calamari a la plancha cu sos de mustar si portocale, Salata Nicoise New Style, Salata spring cu andive, Croissant cu muschi de vita si sos Remoulade,  Frigarui de vita Satay cu sos de mustar.

 

Compania Maille a fost fondata in 1747 de Antoine Claude Maille, considerat cel mai priceput si renumit producator de mustar al vremurilor sale. Maille, cel mai popular brand de mustar Dijon din Franta si unul dintre cele mai prestigioase si respectate branduri de mustar din lume, este distribuit in peste 70 de tari.

In Romania, produsele Maille sunt importate si distribuite de compania De Silva Exclusiv.

Cmentariile sunt închise