Care sunt “ingredientele” unui desert de senzatie? Vom afla de la specialisti, pe 8 iunie, la Horeca Next Level – Dessert trends!

Horeca Insight organizeaza pe data de 8 iunie 2018 o noua editie HorecaNext Level – Dessert trends, singurul eveniment tip conferinta dedicat profesionistilor ce activeaza in segmentul cofetarii-patiserii-gelaterii-brutarii etc.

Va oferim, cu ajutorul invitatilor nostri, ocazia sa participati la o sesiune extraordinara de discutii tematice despre cele mai noi tendinte din industria deserturilor, precum si despre oportunitatile de dezvoltare a operatorilor de cofetarii-patiserii-gelaterii si a altor concepte ce pun accent pe partea de «rasfat» a unui meniu.

Vom afla care sunt provocarile cu care se confrunta antreprenorii ce au ales sa dezvolte un concept de nisa, sau mizand pe un singur tip de produs, precum si care sunt ingredientele potrivite pentru crearea unui desert perfect pentru evenimente, fie ele corporate sau private.

Speakeri confirmati:

Participa:

  • Antreprenori, manageri de cofetarii, brutarii, gelaterii, restaurante, hoteluri, cafenele, bistrouri, gastrobaruri etc.
  • Factori de decizie din industria Horeca, top management, achizitori
  • Furnizori de ingrediente, produse, echipamente si servicii pentru industria deserturilor.

Horeca Next Level – Dessert trends se va desfasura pe data de 8 iunie 2018 la Intercontinental Hotel – Sala Ronda.

Mai multe detalii despre speakeri, tematici si program, precum si despre modalitatile de inscriere gasiti aici

In paralel, va avea loc o expozitie de produse, ingrediente, solutii si servicii, prezentate de producatori, importatori si distribuitori importanti din piata.

Cmentariile sunt închise