Campionatul National de Barista si Roasting 2017 va avea loc in acest week-end, in cadrul Cluj Coffee Festival

SCA Romania organizeaza, intre 8 si 10 septembrie 2017, Cluj Coffee Festival, aducand astfel Clujul alături de orașele în care acest eveniment a devenit tradiție: Londra, Amsterdam, Istanbul, New York. Festivalul isi va deschide porțile in fiecare dintre aceste zile intre 10:00 si 20:00, la IMPACT HUB.

In cadrul Cluj Coffee Festival, SCA Romania va organiza Campionatul National de Barista si Roasting 2017, cu participare nationala si internationala de elita. Castigatorii vor reprezenta Romania la Seul (Coreea de Sud) si Guangzhou(China) la Campionatele Mondiale de Barista si Roasting.

De asemenea, vor fi organizate traininguri, workshop-uri, prezentari de noi produse, demonstratii de latte art si degustari ale cafelelor de specialitate. Participantii vor avea ocazia de a se intalni cu specialisti in domeniu, care vor fi prezenți pentru demonstratii, public cupping si seminarii.

Evenimentul va reuni producatorii locali, importatorii de cafea nationali si internationali, importatori si distribuitori de produse conexe.

Cmentariile sunt închise