Brutaria germana Brot Manufactur ajunge la cinci unitati

Brutaria traditionala germana Brot Manufactur a deschis o noua unitate, pe Strada Maria Tanase nr 3 din Zona Tineretului din Bucuresti.

„De la deschiderea ultimului magazin in 2016 am fost surprinsi intr-un mod placut sa aflam ca interesul pentru produsele noastre a crescut simtitor in randul clientilor Brot Manufactur. Decizia sa deschidem un nou magazin in zona Tineretului a fost sustinuta de dorinta de a furniza produsele noastre si in alte zone decat cele cunoscute, avand clienti ce veneau din alte cartiere Bucurestene special pentru a achizitiona produsele noastre. Tot ceea ce vindem este realizat integral din ingrediente naturale, dupa retete traditionale nemtesti si cel mai important, nu sunt produse industrial”, a declarat Frieder Wöhrmann, actionar majoritar al brutariei.

Brot Manufactur produce un sortiment de 12 tipuri de paine cu ingrediente precum faina de secara, faina de grau, faina de grau spelta, seminte de in, anason si floarea soarelui.

Maiaua de fermentatie naturala folosita in produsele de panificatie Brot ofera prospetime indelungata painii si acel gust delicios de odinioara. Procesul de coacere este unul analogic in cosuri impletite sau recipiente din metal, cuptoarele avand caldura directa. Racirea painii se realizeaza pe rafturi de lemn. Painea nu se taie pana nu ajunge la o anumita temperatura iar ambalarea se realizeaza in pungi de hartie, niciodata de plastic.

Prima brutarie Brot Manufactur a fost deschisa in anul 2014.

Citește și Mai multe de acelasi autor

Cmentariile sunt închise